Aktuális

Haragban voltak, ezért hagyta megfagyni szomszédját

Bors

Létrehozva: 2012.12.14.

"Máskor is esett már el részegen, de addig mindig felkelt" - mondta az a 45 éves mernyei férfi, aki nem nyújtott segítséget szomszédjának, aki emiatt meghalt. Telekvita miatt fújtak egymásra.

A nyolc általánost – ebből hatot kisegítőben – végzett az a vagyonőr, aki tavaly februárban látta ugyan, hogy szomszédja, a nyolcvan esztendős férfi a háza bejárati ajtaja előtt fekszik lecsúszott nadrággal, ám mivel tizenöt éve egy telekvita miatt haragban voltak, és nem beszéltek egymással, inkább visszament a szobába tévézni. Az idős férfi – aki az orvosi szakvélemény szerint, ha csak négy órával korábban segítséget kap, életben maradt volna, azonban éjfélre megfagyott.

A halottra a másik szomszéd talált rá másnap reggel, ő értesítették a rendőrséget is. A vádlott vallomásában arra hivatkozott, hogy amikor délután látta az öreget, még mozgolódott, így nem gondolta, hogy bármi komolyabb baja esett. Még az sem lépte túl ingerküszöbét, hogy az idős férfiről lecsúszott a nadrágja és az alsónadrágja.

A 45 éves mernyei férfi állította, meglehetősen gyakorinak számított, hogy szomszédja – akivel amúgy azért nem beszélt, mert az öreg szerint rossz helyen volt a kerítésük – berúgott és elesett az udvaron, s mivel ez télen is előfordult már, nem tulajdonított nagy jelentőséget a februári esetnek. Ezért nem kelt fel néhány órával később a tévé elő sem, hogy megnézze, bejutott-e már a házába az idős férfi - írja a Sonline.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek