Aktuális

Ezek voltak 2012-es év legcikibb berúgásai

Bors

2012. december 31. hétfő 12:00

Mindenkinek van legalább egy olyan története, amikor a sokadik pohár alkohol elfogyasztása után valaki kínos helyzetbe keveredett. A Bors összegyűjtötte a 2012-es év berúgásait.

Csak egy pohárral iszom – a legemlékezetesebb berúgások gyakran így kezdődnek. Az abszolút pech részegen rendőrökkel kekeckedni.

Szeptemberben így járt Balatonszárszón egy 47 éves férfi, aki jó néhány pálinka után ült biciklire. Nem viselte jól, hogy egy autó leelőzi, ezért többször próbált elé hajtani. A villogó fények ellenére csak később döbbent rá: rendőrautó követte.

Budapesten sem volt a szerencse fia az a 21 éves részeg, aki egy rendőrségi motorcsónakot kötött el a Kopaszi-gáton júliusban. Több kilométert haladt a szolgálati kishajóval, mire utolérték. A férfi annyira ittas volt, hogy detoxikálóba kellett vinni. Októberben egy 50 éves budapesti fogorvos az árokba hajtott részegen Esztergomban.

Először azt állította, nem ő vezette a járművet, majd szondáztatása előtt először 20 ezer, majd 50 ezer forintot és ingyenes fogorvosi ellátást ajánlott fel a zsaruknak, hogy eltekintsenek az eljárástól. Mindhiába.

Októberben a tatabányai Galla-pataknál akart könnyíteni magán egy részeg, de elvesztette az egyensúlyát, és belecsúszott a vízbe. Egy arra járó vette észre a patakban ücsörgő férfit, aki meg is sérült.

Illuminált állapotban az egyik ház olyan, mint a másik. Februárban egy ittas nő Kunszentmiklóson nem talált haza, és mivel nagyon fázott, minden házba becsengetett. Mínusz tíz fok ide vagy oda, erős alkoholos lehelete miatt senki nem akarta elszállásolni. Végül a rendőrök hívták fel a hozzátartozóját, hogy vigye őt haza. Somogy megyei sorstársának is szerencséje volt: a pálmajori férfi a 61-es főúton négykézláb indult haza a mínusz négy fokban. Járőrök segítették haza.

A részegen jónak tűnő ötletekről utólag mindig kiderül, hogy nem is olyan jók. Februárban négy somogyszentpáli férfi egész nap italozott, majd miután elapadt a készletük, elhatározták, hogy szereznek még piát. Betörtek egy családi ház pincéjébe, és egy ötvenhat literes boroshordót emeltek el, amelyben tizenöt liter alkohol volt.

A sok piától azonban elfogyott az erejük, ezért az utcán gurították végig a hordót. Kiderült: ezt a módszert észreveszik.

December közepén annyira berúgott egy 22 éves nagykanizsai fiú a fővárosban, hogy a Deák téri metró sínjeire mászott le aludni. S. Ákos a vad parti után úgy gondolta, eljött a szieszta ideje. Szerencséjére a reggeli forgalomban kiszúrták, a síneket gyorsan áramtalanították, és a tajtsiker srácot kihozták az alagútból. Talán örökre az 52 éves nő titka marad, honnan jött és hová tartott, mindenesetre egy járókelő talált rá májusban Tiszakécskén.

Teljesen meztelenül ücsörgött a padon, mindössze egy zokni volt a lábán. Szemmel láthatóan teljesen be volt rúgva. Mivel azt sem tudta megmondani, hol lakik, kórházba szállították.  

További cikkek

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Stop

Ennek a 4 intézkedésnek nagyon sok magyar fog örülni

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

borsonline.hu

„Mi az a derék? Rengeteget fogytál” – üzenték Horváth Gréta legújabb fotója alatt a rajongók

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Több mint 62 milliárd forintnak megfelelő eurót adnak egy Rembrandt-festményért

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

life.hu

Megrázó látvány: Így néz ki Sas József sírja egy évvel a halála után