Aktuális

Meg van róla győződve: jetit látott

Bors

2012. november 25. vasárnap 19:30

A rejtélyes lénnyel való találkozásról még videót is készített a férfi, de a vadőrök szerint ez csak egy bagoly. A hubbardtoni férfi úgy érzi, ekkorát ő sosem tévedne.

Egy hubbardtoni férfi meg van róla győződve, hogy az almaültetvényén jeti járt az éjszaka közepén. Egy videót is készített az esetről – írja a Daily Mail. Frank Siecienski állítólag először arra gondolt, hogy egy szarvas ment be a földjére és az dézsmálja meg az almákat, de hogy lássa is ki a betolakodó, egy éjjellátó kamerát szerelt fel. Akkor kezdett gyanússá válni neki a dolog, amikor másnap meglátta, indokolatlanul sok almát fogyasztott el a titokzatos vendég.

Amikor megnézte a felvételt, rájött, egy jeti látogatta meg. A férfi egyébként önjelölt jeti kutató, és a többi kutatóval is megosztotta a felvételt. Többek szerint a lény a nőstény volt, aki a kicsinyével jelent meg az ültetvényen. „Még a prérifarkast is elzavarta! Csak remélni tudom, hogy egyszer még visszatér az almáimhoz” – mondta a férfi.

Siecienski a vadőröknek is elküldte a felvételt, akik szerint a férfi kicsit elengedte a fantáziáját, ugyanis a videón csak egy bagoly látható. 

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Sárba tiporták a tesztelők a Radeon RX 6500 XT-t

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó