Aktuális

Jótékony célból növesztett szakállt a nő -fotó

Bors

Létrehozva: 2012.11.12.

A harminchat esztendős hölgynek túl sok férfi hormon van a szerveztében, ezért szőrösebb, mint a nők általában. Fletcher nem tud teherbe esni, de ha már így alakult, szolidaritást vállal azokkal a férfiakkal, akik egy hónapig nem borotválkoznak.

Movember van, vagyis november, a hónap, amikor a férfiak a prosztata-és hererák elleni küzdelemre próbálják felhívni egymás figyelmét világszerte. Staffordshire-ben él Siobhain Fletcher, aki sokáig szenvedett azért, mert túl sok tesztoszteron van a szervezetében, és nő létére minden nap borotválkoznia kell, de ebben a hónapban büszkén vállalja szakállát, írja a Mirror.

– Amikor az orvosok közölték, hogy Stein-Leventhal szindrómában szenvedek, és azért erős az arcszőrzetem depressziós lettem. Később kiderült aztán, hogy nem lehet gyerekem. Legszívesebben elbújtam volna a világ szeme elől. Idővel aztán rájöttem, nem az a lényeg, milyen az arcod, hanem, hogy mi rejlik benned – mondta Siobhain, aki idén bátran lép ki az utcára, anélkül, hogy megborotválkozna, mert Movemeber hónap van

. – Olyan szomorú, hogy egyes férfiak azért nem mennek el egy-egy vizsgálatra, mert szégyenlősek. Pedig egy prosztata vizsgálat megmentheti az életüket. Örülök, hogy szakállas nőként kampányolhatok én is – tette hozzá nevetve Fletcher.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek