Aktuális

Mindenki ugyanazt itta, de ő majdnem belehalt

Bors

Létrehozva: 2012.10.08.

A 18 éves Gaby Scalon barátaival ment el szórakozni Lancesterben. A könnyed kikapcsolódás majdnem az életébe került pedig, csak egy koktélt fogyasztott el. Ráadásul ugyanazt itta, amit a többiek, de nekik semmi baja nem történt. Az újfajta partidrog majdnem átsegítette a túlvilágra.

Gaby Scalon majdnem belehalt egy görbe estébe : A fiatal lány ugyanisolyan koktélt ivott, amelyet folyékony nitrogénnel hűtöttek. Az alkohol elfogyasztását követően nagyon rosszul lett. Először hasfájásra panaszkodott, de a fájdalom olyan elviselhetetlen volt a számára, hogy ki kellett hívni a mentőket - írta a The Sun napilap.

Később kiderült, a lány gyomra perforálódott, hogy megmentsék az életét el kellett távolítani a gyomrát. Gaby Scalon hat másik barátjával ment el szórakozni Lancasterben, ahol Jägermeistert és folyékony nitrogénnal hűtött koktélt ittak egy helyi borbárban.

A többi fiatalnak szerencsére nem lett semmi baja. Gaby Scalon állapota az életmentő beavatkozásnak köszönhetően már stabil és túl van az életveszélyen. Az eset kivizsgálása még folyamatban van, de a szórakozóhely engedélyét egyelőre visszavonták és nem árusíthatnak hasonló italokat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek