Aktuális

Három nő és egy kisfiú halt meg a Corsában

mkr

Létrehozva: 2012.10.24.

Négyen vesztették életüket Dánszentmiklósnál, amikor járművük hétfő este egy román kamion elé kanyarodott, a sofőr életveszélyes állapotban van. A hosszú hétvégén Szentesnél egy autós fának vezette kocsiját, Budapesten meg mentővel ütközött egy Mazda.

Törmelék és egy összezúzódott kocsi darabjai borították tegnap a 405-ös út dánszentmiklósi lehajtóját – a hétfő esti baleset szomorú emlékei. Egy Opel Corsa frontálisan ütközött egy román kamionnal, majd árokba borult. Az autóban ülő 33, 44 és 59 éves nő, valamint a legfiatalabb tízéves kisfia azonnal meghalt. Csak a kocsit vezető 33 éves férfi élte túl a balesetet, őt kritikus állapotban vitték kórházba.

Több műtéten átesett, de még tegnap is életveszélyben volt. – Hét óra után történt a baleset. Az autóban ülő öt ember közül egy kirepült a kocsiból, négyet pedig ki kellett vágni a roncsból – mondta el a Borsnak Beluzsárné Belicza Andrea. – Azt még nem tudni biztosan, kit terhel a felelősség – tette hozzá. Helyiek azonban úgy tudják: a kocsi sofőrje figyelmetlenül kanyarodott a kamion elé. Az egyik helyi férfi látta a helyszínt.

– A kocsi a feje tetejére állt, tiszta vér volt minden – mondta a dánszentmiklósi. A kereszteződés már több áldozatot is szedett: két fejfa és mécsesek emlékeztetnek a korábbi tragédiákra. Szentesnél egy 45 éves vezető lelte halálát. A Jókai utcán haladt nagy sebességgel, amikor elveszítette uralmát a jármű felett, áttért a bal oldalra, és fának csapódott. Mivel a biztonsági övet nem használta, kizuhant a járműből. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de már nem tudták megmenteni.

A fővárosban mindenki megúszta élve a tegnapi legsúlyosabb karambolt. Egy nőt súlyos állapotban vittek kórházba, miután Mazdájával nekiütközött egy mentőautónak a Róbert Károly körút és Lehel út sarkán. Úgy tudni, a mentő egy epilepsziás gyereket szállított volna kórházba. A mentőben ülőknek nem esett komoly bajuk.

A négynapos ünnep alatt több mint négyszáz közlekedési baleset történt, tizennégyen haltak meg az utakon. Jön az újabb hosszú hétvége és a temetőlátogatások ideje, vezessenek óvatosan! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek