Aktuális

Visszaengedték a pedofilt áldozata mellé

Bors

Létrehozva: 2012.09.13.

A 61 éves, Kerry Marlowe részegen zaklatott egy kislányt Dél-Karolinában, de mivel nem jutott el tettlegességig a szexuális felkérés az ügyészség, csak azt rendelt el, maradjon a lakása vonzáskörzetében a férfi.

Kerry Marlowe szomszédságában lakott a 10 éves kislány, aki egyik alkalommal az udvaron játszott, amikor a férfi megszólította és a melltartó mérete felől érdeklődött - írta a The Dreamin Demon magazin.

Marlowe tovább is ment a szexuális inzultálásban és kifejtette legszívesebben jól bedörzsölné testápolóva, majd a kerítésen áthajolva megpróbálta megcsókolni a lányt.

A gyerek feldúltan rohant apjához, Chris Smith-hez, aki azonnal feljelentette a perverz szomszédot, de a férfit pár nappal letartóztatása után hazaengedték. Elrendelték, hogy lakóhelye vonzáskörzetében maradjon.

Chris Smith teljesen felháborodott, hogy ennyivel megúszta a férfi, de az ügyész szerint Marlowe nem az a tipikus szexuális bűnöző és részeg volt, amikor az eset történt így nem gondolják, hogy igazi veszélyforrást jelenthet a gyermek számára.

Az apa most azon van, eladja a házát, de tisztában van vele, az eset után nem sok vevő fog jelentkezni, hisz ki akarna egy regisztrált szexuális bűnöző szomszédja lenni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek