Aktuális

Sorban állnak a kopaszodó pasik Natáliánál

Balajti Péter

2012. szeptember 5. szerda 16:00

Többeknek égnek áll a hajuk, ha meghallják Dévényi Natália speciális módszerét: a profi sminktetováló saját, tetovált haj technikával varázsol modern frizurát a hajhullással küszködőknek.

Sorban állnak a kopaszodó pasik Dévényi Natáliánál, hogy visszanyerjék az önbizalmukat. A szemrevaló profi sminkes ugyanis saját hajtetováló technikát dolgozott ki.

– A hajhullás legalább annyira égető probléma a teremtés koronáinál, mint a mellkérdés a nőknél. Bár a foltos fejre több megoldás is létezik, az általam kidolgozott tetovált haj technika iránt nem csak Magyarországról, külföldről is érdeklődnek – meséli Dévényi Natália, aki pénzügyi szakemberből lett profi sminkes.

– Néhány éve a bankvilágból kerültem az utcára, s tudtam, hogy valami egészen más irányba kell elindulnom. Vonzottak a kézügyességet igénylő területek. Előbb profi sminkelést, majd sminktetoválást tanultam. Aztán megismerkedtem az orvosi tetoválással, emlőrákos betegeknek tetováltam mellbimbót, majd megismertem a hajtetoválást. Azonnali kihívást láttam benne, s elkezdtem kikísérletezni a saját módszeremet – idézi fel a kezdeteket az okleveles, EU-szakvizsgás profi sminkes.

Mesterfodrász-tanácsadóval és a pácienssel közösen tervezi meg a hajvonalat. Majd a borotvált fej sörtéinek színéhez igazodó árnyalatot kever ki speciális festékanyagokból. Ezt géppel, 8-10 óra munkával fél milliméterrel a fejbőr alá juttatja. A beavatkozás látványos és nem igazán fájdalmas.

– Ez a tetoválás öt évig is kitart, utána lehet az aktuális divatnak megfelelően újraalkotni – mondja Natália, aki Németh Tibor fotós és modell karrierjét is fellendítette. –A hajhullás örökletes a családunkban, 18 éves koromra az én hajkoronám is annyira megritkult, hogy szégyelltem. Miután Natália kezelt, már a fényképezőgép másik oldalán is bátran kipróbálhattam magam.  

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

vg.hu

Népszavazással törölnék el a Covid-igazolványokat Horvátországban

borsonline.hu

Édesanyja szeme láttára holtan esett össze a 8 éves kislány

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben

vaol.hu

Új belépési szabályok Ausztriában

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

Gyász: edzője saját gyermekeként tekintett Csollány Szilveszterre

origo.hu

30 milliárd forintra pályázhatnak a kistelepülések vállalkozásai a Magyar Falu Programban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó