Aktuális

Orális szexre kényszerítette csecsemőjét az apa

Bors

Létrehozva: 2012.09.24.

A 26 éves, Steven Deuman életfogytiglant kapott, miután kiderült, 15 hetes kislányát orálisan megerőszakolta Michiganban. A férfi a bíróságon tagadta, hogy köze lett volna a csecsemő halálához.

A 15 hetes kislány szájában egy óvszer volt, amikor rátaláltak 2011 Augusztusában. Az apja, Steven Deuman először azt állította, csak egy pillanatra hagyta magára a kislányt, amíg egy cigarettát elszívott és, amikor visszament a házba a kislány már a padlón feküdt és nem lélegzett - írta a Huffington Post.

A kihallgatás során egyből gyanússá vált a férfi, mert a csecsemő még mászni sem tudott így nehezen volt elképzelhető, hogy így esett ki a kiságyából. „De még, ha így is történt volna, akkor is, hogy került csakúgy magától a szájába a gumi óvszer...” - mutatott rá az ügyvéd, Phil Green, aki nem találkozott még praxisa során ehhez hasonló borzalommal.

Az orvosszakértői vizsgálatok során egyértelműen bebizonyosodott, a kislány DNS-e volt az óvszer belső, az apa DNS-e az óvszer külső oldalán. Steven Deuman végig arra hivatkozott, hogy csak baleset történt, de ez nyilvánvalóan teljesen abszurd, mivel nem kerülhetett véletlenül a csecsemő szájába az óvszer. A férfit első fokon bűnösnek találták és életfogytiglanra ítélték.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek