Aktuális

Imával akarták meggyógyítani szülei, de meghalt

Bors

Létrehozva: 2012.09.19.

Russel Bellew és felesége, Brandi Bellew azt hitték az ima erejével képesek meggyógyítani gyermekük vakbélgyulladását, de tévedtek. Austin Sprout azért halt meg, mert nem vitték kórházba.

A 16 éves Austin Sprout azért halt meg, mert hívő szülei úgy vélték, a hit ereje képes majd meggyógyítani. A fiú olyan rossz állapotban volt, hogy azonnal vakbélműtétet kellett volna végrehajtani rajta, de mivel nem vitték kórházba, életét vesztette. A fanatikus házaspár tárgyalását a napokban tartották - írta a Daily Mail.

A hétgyermekes családapa, Russel Bellew és felesége, Brandi Bellew rendületlenül imádkozott beteg fiáért, aki hetek óta szenvedett begyulladt vakbelétől, hihetetlen fájdalmakat átélve, de a fohász nem sokat ért. A fiú belehalt a vakbélgyulladásba. Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat a pár ellen.

Russel Bellew második férje volt az asszonynak. A tárgyaláson kiderült, Austin Sprout édesapja, Anthony Sprout szintén azért halt meg, mert elfertőződött egy seb a lábán, de visszautasította az orvosi ellátást. Isten rajta sem segített.

Az esetet követően a többi gyermeket azonnal elvették a szülőktől és, mivel beismerték bűnösségüket, öt év felfüggesztett börtönre ítélték őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek