Aktuális

Halottakat gyaláztak a legnagyobb temetkezési vállalatnál

Bors

Létrehozva: 2012.09.23.

Egy újságíró beépült, így derült fény arra, hogy rasszista megjegyzéseket tesznek a meztelen testekre, pornót néznek a halottaskocsiban, és nem öltöztetik fel az elhunytakat, csak melléjük teszik a ruháikat Angliában.

Anglia legnagyobb temetkezési vállalatáról kiderült, hogy az alkalmazottai rasszista megjegyzéseket tesznek a halottakra és családtagjaikra – írja Daily Mail. Mindez úgy került napvilágra, hogy egy újságíró három hónapot dolgozott a cégnél és dokumentumfilmet készített a tapasztalatairól.

Állítása szerint az egyik legdurvább élménye az volt, amikor az egyik dolgozó miután lezárta a koporsót, azt kántálta: chelseai söpredék. - Nyilván szurkoló volt az elhunyt. -

A beépült riporter annak is szemtanúja volt, hogy egyik munkatársa a halottaskocsiban pornót nézett a telefonján, és miután összegyűjtötte egy nő hamvait, azon viccelődött, hogy a nő kedvenc száma biztosan a Shake, Rattle And Roll volt, amit Bill Haley első rock’and roll számaként tartanak nyilván.

Az újságíró szerint arra is volt példa, hogy egy balzsamozás előtt álló testet David Rose Stripper című számát énekelve vetkőztette le az alkalmazott, majd degradáló megjegyzéseket tett a nő bőrére. De volt olyan kollégája is, aki a gyászolókra tett rasszista megjegyzéseket, miközben a temetés zajlott.

Az egyik legundorítóbb történetek közt szerepel az is, hogy az egyik balzsamozó a család által kért ruhákat nem adta fel a halottra, hanem egyszerűen a koporsóba tette a test mellé, mondván, nem volt rá ideje. Ez azért is vágta ki a biztosítékot, mert az illemkódex szerint a hozzátartozók kérése szent.

A riporter arról is beszámolt, több helyen nem megfelelő hőmérsékletűek a termek, ezért egymásra halmozzák a testeket. A cég vezérigazgatója elnézést kért az alkalmazottak viselkedéséért és azt ígérte, belső vizsgálatot fog lefolytatni a vélt erkölcstelenségek miatt.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek