Aktuális

Esélye sem volt a balesetet szenvedett varrónőnek

Létrehozva: 2012.09.26.

Frontálisan ütközött egymással tegnap reggel a Volánbusz helyközi járata és egy Opel Astra Etyek külterületén a 8106-os úton. A kocsi vezetője szörnyethalt, a busz az oldalára borult, de valamennyi utasa túlélte az ütközést.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunknak elmondta: az Opelt egy 33 éves nő vezette, kocsija megcsúszott a nedves aszfalton, így ütközött a szabályosan közlekedő buszba. A busz utasai közül ketten súlyosan, hatan könnyebben sérültek, összesen 25-en tartózkodtak a járművön. Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopter vitte a székesfehérvári kórházba. A Bors információi szerint az Opelt vezető hölgy az etyeki Korda Stúdió munkatársa, varrónőként dolgozott, és épp munkába igyekezett.

Lapunknak nyilatkozott a busz egyik utasa is. Zoltán, a négygyermekes családapa szerint minden másodpercek alatt játszódott le.

– Az utasok kirepültek az ülésből, én a térdemet és a karomat ütöttembe – mondta a férfi. – A velem szemben ülő 16-18 éves srác az egyik súlyos sérült, a nyakát rögzítették, úgy vitte el a helikopter. Hálát adok istennek, hogy könnyű sérülésekkel szálltam ki a buszból, csak a szerencsén múlt, hogy életben maradtunk – tette hozzá a férfi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek