Aktuális

Dúsgazdag bankár kínozza Patríciát

2012. szeptember 27. csütörtök 08:15

Húsz éve bankár és nemzetközi szinten is vagyonos embernek számít az a francia férfi, aki fogva tartja magyar feleségét és közös gyermeküket Bora Borán. A Nyíri család biztos benne, hogy Patrícia ­ügy­véd­jé­nek rejtélyes eltűnése mögött is ő áll.

Hazavágyik az a ­négy­éves kisfiú, akit magyar édesanyjával együtt apja Francia Polinéziában, Bora Borán lényegében fogságban tart. Mint arról tegnap beszámoltunk, Nyíri-Kovács Patrícia házasságmentő céllal érkezett Vaitapéba. Amikor kiderült, hogy a nő válni akar, férje irdatlan haragra gerjedt, neje és gyermeke útlevelét, repülőjegyét elvette. Ennek tíz hónapja.

– Torokszorító az internetes telefonon keresztül hallani a kis Noah-t, aki folyékony magyarsággal mondja, hogy szeretne visszajönni Budapestre. Egy éve mentek el, de a szép ­emlé­kek megmaradnak – mondja Nyíri Veronika, Patrícia húga. – Ahogy sajnos az olyan rossz emlékek sem halványulnak, mint a nővéremet ért brutális családi támadások. A férje szörnyű bántalmazásairól ugyanis egyre többet tudunk meg. A testvéremet többször is fojtogatta, ­rá­adásul minderről és sok más kegyetlenkedésről bizonyítékaink is vannak.

Soo Il Lee-ről úgy tudni, ­húsz­éves vezető bankári múlttal rendelkezik, nemzetközi szinten is vagyonos embernek számít. Végül ő adott be válópert Bora Borán.
– Nem lehet véletlen, hogy alig egy hónappal az októberi tárgyalás előtt, ahol szóba kerülhetne a férj erőszakossága, nyomtalanul eltűnt a nővérem védőügyvédje – kesereg Veronika.

– A szigeten magyar konzuli képviselet hiányában a konzuli védelem biztosítása szinte lehetetlen – közölte a Borssal a Külügyminisztérium sajtófőnöke, Kaleta Gábor. – Az ügy francia bíróság előtt zajlik, a független francia igazságszolgáltatást sem konzuli, sem diplomáciai eszközökkel érdemben befolyásolni nem lehet.

A család legalább azt szeretné elérni, hogy az ügyet Párizsban tárgyalják. Ma délelőtt 10 órakor szimpátiatüntetés lesz Budapesten a francia nagykövetség előtt Patríciáért és a külföldön erôszak áldozatává vált magyar nôkért.  

További cikkek

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Bűntény

Élő adásban rontotta meg kislányait a horroranya

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

888.hu

Mártha Imre-botrány: bosszút állt egy kirúgott háromgyermekes édesanyán a budapesti közművezér

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

magyarnemzet.hu

Nicsak, ki beszél: Cseh Katalin korrupcióellenes jelentéséről szavaznak

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

nemzetisport.hu

A Fradinál talán most okozta a legtöbb gondot a koronavírus

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

borsonline.hu

Ájultra erőszakoltak egy 5 éves kislányt, jelenleg is küzdenek az életéért

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

origo.hu

Saját építésű kamerájával készít elképesztő képeket egy férfi Kanadában - galéria