Aktuális

Csótányok közé zárta a 4 éves gyereket az anya

Bors

Létrehozva: 2012.09.09.

Rendszeresen egy csótányokkal teli szekrénybe zárt be egy négyéves kisfiút egy háromgyerekes amerikai asszony, mert zavarta, hogy a srác állandóan útban van.

A floridai rendőrség letartóztatta Lori Hamiltont, mert a gyanú szerint rendszeresen hosszú órákra bezárta a négyéves kisfiút egy mocskos konyhaszekrénybe. A kissrácot kiszabadító tanú beszámolója szerint a kölyök fertőzésveszélynek volt kitéve a csótányokkal teli bútorban, mivel kénytelen volt maga alá üríteni és vizelni.

A fiú a nyomozóknak elmesélte, hogy a csótányok és a pókok gyakran megcsípték a fogság alatt, de nem is tudott ellenük védekezni, mert semmit sem látott a koromsötét szekrény mélyén. Az őrizetbe vett 42 éves asszony elismerte, hogy négy alkalommal is beparancsolta az edények közé a fiút, akire aztán rácsavarozta az ajtót, mert nem akarta, hogy zavarja őt éjszakánként.

A nyomozók számára egyelőre az sem tiszta, hogy milyen kapcsolatban van a gyerekkel Hamilton, mert a kiszabadított fiú nem arra a lakhelyre volt bejelentve, ráadásul a nő három saját gyermeke is ott élt a lakásban. Őket az illetékes hatóság elvette a vádlottól és gyámság alá helyezte, hogy megóvják a nyomorúságos körülmények miatt rájuk leselkedő veszélyektől.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek