Aktuális

Napi 100 orgazmusa van a nővérnek

Bors

Létrehozva: 2012.08.27.

A 44 éves Kim Ramsey számára a szexuális öröm kifejezés értelmét vesztette. Betegsége miatt szinte állandóan orgazmusa van, ami nagy megterhelést jelent a szervezete számára.

A nővérként dolgozó Kim Ramsey betegsége miatt napi 100 orgazmusra is képes. Sokan megmosolyogják miatta, pedig az állandó szexuális izgalom elviselése komoly megterhelést jelent a számára.

Kim Ramsey-nél, mivel állandóan izgalmi állapotban van, a legapróbb rezdülések, mozgások is kiválthatják az orgazmust. Talán hihetetlennek tűnik, de még a házimunka elvégzése közben, mosogatáskor is a képes a csúcsra jutni - írja Mirror.

Sokan irigylésréméltónak tartják, de ő úgy éli meg a helyzetét, mint egy szörnyű rémálomot. A folyamatos szexuális izgalom elviselése mind fizikailag, mind pszichésen felőrli. „A többi nőt az érdekli, hogy érjék el az orgazmust - engem az, hogyan szabaduljak meg tőle” - árulta el az asszony, akinek régen volt normális párkapcsolata. Állandóan ki van merülve és szinte elviselhetetlen fájdalmai vannak. 

Állandó Szexuális Izgalom Szindróma 

Az orvosok szerint a nem mindennapi állapotot, feltehetőleg az asszony tíz évvel ezelőtti balesete okozta, amikor a lépcsőn leesett és a gerincén ciszták keletkeztek. Ezek ingerlik folyamatosan a nemi szerveit. A kórkép, az Állandó Szexuális Izgalom Szindróma elnevezést kapta, nem túl gyakori, de általában középkorú nőknél előfordult már, és a maszturbálás sem nyújt rá megoldást, mert az orgazmust követően a szexuális izgalmi állapot pár óra alatt ismét elkezdődik. 

A párterapeuta véleménye 

Az emberek hajlamosak elviccelni a hasonló szituációkat vagy azt gondolják, hogy szexfüggőségben szenvednek a betegek. Kim Ramsey is magányosan él, és nem nagyon mer beszélni a betegségéről. „A gesztusai egyértelműen utalnak az önbizalomhiányra és a zárkózottságra. Ne közeledj hozzám, úgy sem tudsz megérteni! - üzenik a mozdulatok” - fejtette ki véleményét az elismert párterapeuta, Pam Spurr. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek