Aktuális

Nem mindennapi módon állt bosszút 6 nő a férjen

i.

Létrehozva: 2012.07.23.

Uroka Onoja gazdag nigériai férfi volt és a gyakorlatilag a pénze vitte a sírba. Megengedhette magának, hogy hat felesége legyen, de a kielégítésükhöz már nem volt energiája.

 

Nem mindennapi módon álltak bosszút egy nigériai férfi feleségei. Uroka Onoja hat nőt vett el. Az Ugbugbu nevű város és annak környékének legszebb nőit gyűjtötte maga köré a férfi, de arra nem gondolt, hogy mindegyik hölgy igényét ki kell majd elégítenie, különösen, hogy kicsapongó életet folytat.

A minap, amikor hazatért egy buliból, legifjabb neje szobája felé vette az irányt, ami igencsak felbőszítette a másik ötöt. Mindannyian ott termettek és késekkel, botokkal kényszerítették hites urukat, őket is elégítse ki szexuálisan.

Onojának nem volt más választása, igyekezett mindent megtenni, hogy lecsillapítsa a bosszúszomjas hölgyeket, de ez az életébe került. A szíve ugyanis nem bírta a sok szexet – számolt be a Nigeria Daily News.

- Az ötödik feleség után állt le a szíve. Először nevettek, de csak addig amíg rá nem jöttek, hogy a bosszújuk a sírba vitte a férjüket – számolt be egy helyi rendőr, a legifjabb asszony, Odachi beszámolója alapján.

A nők elmenekültek a házból, eddig kettőt sikerült elkapniuk a nigériai hatóság embereinek.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek