Aktuális

Nem mindennapi esküvőt tartottak Tatabányán

Gergály Judith

Létrehozva: 2012.07.29.

Különleges esküvőt tartottak tegnap Tatabányán: szirénahangra, mentőautók között kötötte össze életét Újhelyi Tamás mentőápoló és Galgóczi Beáta. A pár tizennégy éve után talált egymásra.

 

Még nem volt arra példa, hogy esküvőt tartsanak egy mentőállomáson. Újhelyi Tamás mentőápoló úgy gondolta, egy délutánra összeköti azt a két dolgot az életében, amit a legjobban szeret: a hivatást és a szerelmet. Közös történetük tizennégy évvel ezelőtt kezdődött.

– Zamárdiban nyaraltunk, ő pedig nyári munkát végzett egy boltban. Még csak 15 éves voltam, de amikor összenéztünk, a boltban megállt a levegő. Ő volt az első szerelmem – vallotta be a Borsnak Beáta.

A tinédzserszerelem akkor mindössze egyetlen hétig tartott, aztán egy ideig leveleztek, de a távolság miatt végül csak elszakadtak egymástól. Ám mint mondják: igazából sosem felejtették el a másikat.

– Egy naplóba összegyűjtöttem a leveleket, amiket nem küldtem el neki. Ha valami fontos történt az életemben, valahogy mindig eszembe jutott – teszi hozzá a boldog ara.

Tizennégy év elteltével Tamás kereste fel a lányt, s azóta dúl a szerelem.

– Megérte várni, akkor túl fiatalok voltunk, mindkettőnknek többször csalódni kellett, hogy értékeljük az igazi szerelmet – búcsúztak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek