Aktuális

Sittre került az exe elrablására készülő férfi

Bors

Létrehozva: 2012.05.05.

Ügynönök csaptak le a volt nője elrablására és megölésére készülő többszörös visszaesőre. A rendőrök a férfit egy betelefonálónak köszönhetően kapták el, még azelőtt, hogy akcióba lendült volna.

 

Emberrablás előkészületével és felbújtással vádolja a bíróság azt az előzetes letartóztatásban lévő 45 éves minneapolisi Jesse Michael Ericsont, aki el akarta rabolni, majd láncra akarta verni, és szexrabszolgaként használni volt barátnőjét – írja a Dream'in Demon. Valószínű az újság egy kicsit kiszínezte a sztorit, mert a minnesotai CBS Local híradásában semmiféle szexrabszolgaságot nem említenek, a gyilkosság előkészületéről viszont annál többet. 

Április 25-én egy ismeretlen betelefonáló közölte a rendőrséggel, hogy kapcsolatba került egy férfivel, aki el akarja rabolni és meg akarja ölni volt barátnőjét. A nyomozók komolyan vették a bejelentést, és titkosszolgálati módszerekkel találkozót szerveztek a férfivel. A vádlott közben meggondolta magát, úgy döntött, mégsem akarja eltenni láb alól az exét, bár az elrablásáról nem mondott le. Az ügynökök végül lecsaptak a büntetett előéletű férfira, akinek több szexuális bűncselekmény, zaklatásos és családon belüli erőszakos ügye volt már folyamatban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek