Tízféle hal rotyog Puska Miklós bográcsában

PUBLIKÁLÁS: 2010. július 22. 15:00
Szilvaorrú keszegből, szürke harcsából és hamisítatlan kalocsai paprika hozzáadásával főzik a halászlevet Dunakilitin a Sári csárdában. A fiatal szakács receptjét nem a könyvek formálták, hanem a vendégek ízlése.
Sári csárda
ízvilág: 4
állag: 4
hal állaga: 5
csípősség: 4
tálalás: 5
Összesítve: 22 pont





G. J.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.