Lecsó vadítja a halászlevet a Titán borozóban

PUBLIKÁLÁS: 2010. július 21. 14:00
Háromféle halból és kézi passzírozással készül a halászlé Ásványrárón, a Titán borozóban. Horváth Zoltán 24 éve kínálja vendégeinek a Szigetköz legízletesebb fogását.
Titán borozó
ízvilág 5
csípősség 5
állag 5
hal állaga 5
tálalás 4
Összesítve: 24 pont (Pontozás 1-5-ig)





G. J.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.