Krémesített halászlével hódít József Tihanyban

PUBLIKÁLÁS: 2010. július 31. 14:00
Utoljára Tihanyban járt a Bors halászlékommandója, hogy meglesse, hogyan készíti a halászlevet egy vérbeli balatoni horgász. Hortobágyi József pörkölt halászlékrémlevese nagy meglepetés volt.
Hortobágyi-féle halászlékrémleves
* ízvilág 5
* csípősség 5
* állag 5
* hal állaga 5
* tálalás 5

Összesítve: 25 pont









Gergály Judith
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.