Káposztával savanyítják a pákozdi specialitást

PUBLIKÁLÁS: 2010. július 23. 15:00
Pontyból főzik az alaplevet, majd harcsával és fogassal ízesítik a Szúnyogszigeti Halászcsárdában Pákozdon. Az évszázados múltra visszatekintő vendéglőben a klasszikusok mellett igazi különlegesség a korhely halászlé savanyú káposztával és citromszeletekkel.
Szúnyogszigeti Halászcsárda ízvilág: 4 állag: 5 hal állaga: 4 csípősség: 4 tálalás: 5 Összesítve: 22 pont







G. J.
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.