- BORS
- /Aktuális
- /Friss hal és sok paprika kell a jó halászléhez
Friss hal és sok paprika kell a jó halászléhez
PUBLIKÁLÁS: 2010. július 08. 14:00
Ponty vagy harcsa, híg vagy sűrű, paprikás vagy csípős – ahány terület, annyiféleképpen készítik a halászlevet. Baján tésztával, Szegeden passzírozva szeretik, egy dologban azonban a legtöbb szakács egyetért: az ízletes halászlé titka a friss alapanyag és a paprika.
Keressük az ország legfinomabb halászlevét! Indul a Bors halászlé kommandója! Ha Ön birtokában van a legtutibb receptnek, vagy tudja, hol kapható az Ország Legjobb Halászleve, írja meg nekünk! Munkatársaink felkutatják és megkóstolják azokat, amiket a legtöbben javasolnak a kitüntető címre, és beszámolnak tapasztalataikról, a legérdekesebb recepteket pedig közreadjuk. Receptjét és az Ország Legjobb Halászlevére tett javaslatát várjuk e-mailben vagy levélben.
[email protected] 1149 Budapest, Róna utca 120-122. A borítékra írja rá: halászlé.
Hagyományos baracsi halászlé 2 személyreGergály Judith
A legfrissebb hírekért kövess minket a
Bors Google News oldalán is!