Aktuális

Friss hal és sok paprika kell a jó halászléhez

Létrehozva: 2010.07.08.

Ponty vagy harcsa, híg vagy sűrű, paprikás vagy csípős – ahány terület, annyiféleképpen készítik a halászlevet. Baján tésztával, Szegeden passzírozva szeretik, egy dologban azonban a legtöbb szakács egyetért: az ízletes halászlé titka a friss alapanyag és a paprika.

Keressük az ország legfinomabb halászlevét!
Indul a Bors halászlé kommandója! Ha Ön birtokában van a legtutibb receptnek, vagy tudja, hol kapható az Ország Legjobb Halászleve, írja meg nekünk! Munkatársaink felkutatják és megkóstolják azokat, amiket a legtöbben javasolnak a kitüntető címre, és beszámolnak tapasztalataikról, a legérdekesebb recepteket pedig közreadjuk. Receptjét és az Ország Legjobb Halászlevére tett javaslatát várjuk e-mailben vagy levélben. [email protected] 1149 Budapest, Róna utca 120-122. A borítékra írja rá: halászlé.






















Hagyományos baracsi halászlé 2 személyre

Gergály Judith
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek