Friss hal és sok paprika kell a jó halászléhez

PUBLIKÁLÁS: 2010. július 08. 14:00
Ponty vagy harcsa, híg vagy sűrű, paprikás vagy csípős – ahány terület, annyiféleképpen készítik a halászlevet. Baján tésztával, Szegeden passzírozva szeretik, egy dologban azonban a legtöbb szakács egyetért: az ízletes halászlé titka a friss alapanyag és a paprika.
Keressük az ország legfinomabb halászlevét!
Indul a Bors halászlé kommandója! Ha Ön birtokában van a legtutibb receptnek, vagy tudja, hol kapható az Ország Legjobb Halászleve, írja meg nekünk! Munkatársaink felkutatják és megkóstolják azokat, amiket a legtöbben javasolnak a kitüntető címre, és beszámolnak tapasztalataikról, a legérdekesebb recepteket pedig közreadjuk. Receptjét és az Ország Legjobb Halászlevére tett javaslatát várjuk e-mailben vagy levélben. [email protected] 1149 Budapest, Róna utca 120-122. A borítékra írja rá: halászlé.






















Hagyományos baracsi halászlé 2 személyre

Gergály Judith
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.