Aktuális

A jamaicai focista megint nőket vert

Létrehozva: 2009.10.30.

Marlon King, a Wigan most már csak volt csatára ismét hallatott magáról, de nem a futballpályán. A háromgyermekes, balhéiról elhíresült jamaicai futballista immár harmadszor inzultált idegen nőket. Most három fiatal lányt vitt földre egy londoni bárban, miután egyiküket úgy megütötte, hogy annak eltört az orra.

+ Az erőszakos focista eddigi bűnlajstroma

Marlon Kinget 1997-ig visszamenőleg 13 esetben találták bűnösnek, ebből háromszor nőkkel erőszakoskodott. Íme a futballista legdurvább botrányai.

1997. december 22.: Lefejelte, majd ököllel arcon vágta egy amatőr meccsen az ellenfelét. Az áldozat arc- és szemüreg csontja eltört, ezért a csatárt súlyos testi vétség vádjában bűnösnek találták, és 80 óra közösségi munkára ítélték.
1999. május 10.: Ellopott egy autót, melyet hamis papírokkal használt, 240 fontra büntették. 2002. január 3.: Ittas vezetésért 450 fontra büntették, és kilenc hónapra bevonták a jogosítványát. Ezután jogsi nélküli vezetésért újabb 200 fontra büntették.
2002. január 10.: Csalással próbált meg hozzájutni egy ingatlanhoz. Büntetése: hat hónapos közösségi rehabilitációs kezelés és 100 font kompenzáció megfizetése.
2002. május 10.: 18 hónapos börtönbüntetésre ítélték – amit fellebbezés után 9 hónapra csökkentettek – orvgazdaság miatt. Egy 32 ezer fontos lopott BMW-t vásárolt.
2003. június 13.: Körbetekerve az öklét bőrcsattal két nőt üldözött keresztül London Soho negyedén. Az egyik hölgy azt vallotta, King megütötte őt. A csatárt 1600 fontra büntették. Öt héttel később a játékos ügyvédje a rendőrségnek azt mondta, a futballista egy drogrehabilitációs klinikán van, ezért nem tud ott lenni kötelező megjelenésén. Még ugyanazon a héten King eskü alatt vallotta, sohasem fogyasztott kábítószert.
2006. május 10.: Bevallotta, hogy fenyegetően és támadólag viselkedett egy idegen nővel, Caludia Canadasszal. King fogdosta a lány fenekét, majd arcon csapta, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, leköpte áldozatát. 300 fontos büntetést kapott és 500 font kompenzációt is fizetnie kellett.







BorsOnline/(turcsik)
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek