Főzzön Stahl Judittal az ünnepek alatt is

PUBLIKÁLÁS: 2008. december 25. 11:00
Pulykacsíkok vörösboros-mazsolás mártással A karácsonyi menüben előkelő helyet foglalhat el egy igazán pompásan megkomponált húsétel.
Hozzávalók:

* 60 dkg pulykamellfilé
* só és frissen őrölt bors
* 4 evőkanál olívaolaj
* 10 dkg puha vaj


a szószhoz:

* 2 csokor újhagyma
* 10 dkg vaj
* 3 dl száraz vörösbor
* 4 dl víz
* 3 evőkanál szójaszósz
* 15 dkg mazsola
* kb. ½ kávéskanál frissen őrölt bors


a gastrique-hoz:

* ½ dl víz
* 10 dkg cukor
* 3 evőkanál balzsamecet




1.

2.

3.

4.


Borsonline
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.