Aktuális

Főzzön Stahl Judittal az ünnepek alatt is

Létrehozva: 2008.12.25.

Pulykacsíkok vörösboros-mazsolás mártással A karácsonyi menüben előkelő helyet foglalhat el egy igazán pompásan megkomponált húsétel.

Hozzávalók:

* 60 dkg pulykamellfilé
* só és frissen őrölt bors
* 4 evőkanál olívaolaj
* 10 dkg puha vaj


a szószhoz:

* 2 csokor újhagyma
* 10 dkg vaj
* 3 dl száraz vörösbor
* 4 dl víz
* 3 evőkanál szójaszósz
* 15 dkg mazsola
* kb. ½ kávéskanál frissen őrölt bors


a gastrique-hoz:

* ½ dl víz
* 10 dkg cukor
* 3 evőkanál balzsamecet




1.

2.

3.

4.


Borsonline
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek