Aktuális

Két hét alatt 37 pálinkafőzdében járt Csaba

Létrehozva: 2008.07.31.

Vasi Csaba sokáig utálta a pálinkát. Míg meg nem tudta, milyen az igazi. Most viszont már annyira szereti, hogy kivételes sportteljesítményre vállalkozott a nemes ital népszerűsítéséért: kerékpárral járja be az ország igazi pálinkafőzdéit.

Csaba tippjei a pálinkázáshoz


-16-18 fokos hőmérsékleten fogyasszuk. Ha túl hideg, akkor tompul az ízek összhatása, viszont ha túl meleg, nem csúszik olyan jól.
-Ne kapkodjon! Nem igaz, hogy minél hamarabb leküldi, annál jobb, ellenkezőleg: ízlelni kell a nedűt, kis kortyot a szájba, egy kis levegőt szívunk hozzá, így ad feledhetetlen élményt a jó pálinka.
-Kerülje az ismeretlen eredetű és olcsó utánzatokat. Az ízesített vagy cukrozott hamisítványoktól hamarosan jön a macskajaj!
-Tartson mértéket, bódultan nem élvezhető az ital.






Sütő Dániel
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek