Két hét alatt 37 pálinkafőzdében járt Csaba

PUBLIKÁLÁS: 2008. július 31. 17:30
Vasi Csaba sokáig utálta a pálinkát. Míg meg nem tudta, milyen az igazi. Most viszont már annyira szereti, hogy kivételes sportteljesítményre vállalkozott a nemes ital népszerűsítéséért: kerékpárral járja be az ország igazi pálinkafőzdéit.
Csaba tippjei a pálinkázáshoz


-16-18 fokos hőmérsékleten fogyasszuk. Ha túl hideg, akkor tompul az ízek összhatása, viszont ha túl meleg, nem csúszik olyan jól.
-Ne kapkodjon! Nem igaz, hogy minél hamarabb leküldi, annál jobb, ellenkezőleg: ízlelni kell a nedűt, kis kortyot a szájba, egy kis levegőt szívunk hozzá, így ad feledhetetlen élményt a jó pálinka.
-Kerülje az ismeretlen eredetű és olcsó utánzatokat. Az ízesített vagy cukrozott hamisítványoktól hamarosan jön a macskajaj!
-Tartson mértéket, bódultan nem élvezhető az ital.






Sütő Dániel
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.