bizarr

Nem vagyok hajlandó a saját otthonomban kezet mosni a WC után

Létrehozva: 2024.05.25.

Nagyon megoszlanak erről a vélemények.

Vannak olyan mindennapi tevékenységek, amiket már rutinszerűen végzünk, hiszen kisgyerekkorunkban alaposan a fejünkbe verték a szüleink. Ilyen például, hogy a napot arc- és fogmosással indítsuk, mossunk fogat lefekvés előtt stb. Az is ilyen rutin, hogy minden  egyes alkalommal, amikor a mosdót használtuk, azonnal kezet mosunk, hiszen megtanították nekünk, hogy nagyon sok ott a kórokozó. Egy nő azonban fellázadt a rendszer ellen. 

Muszáj kezet mosni a WC után? 

Nagyon megosztó témád dobott fel egy nő. Az nagyjából a világ minden fejlett országában evidencia, hogy a mosdó használata után kezet mosunk. A TikTok felhasználó azonban most arról tett közzé egy videót, hogy ő a saját otthonában biztosan nem fog kezet mosni. Ezt azzal magyarázza, hogy azt ő takarítja, és pontosan tudja, hogy milyen állapotban van. Szerinte nevetséges, hogy a társadalom elvárja az emberektől azt, hogy még a saját otthonunkban is kezet mossunk. Éppen ezért néha még csalni is szokott, és amikor vendégek vannak náluk, és ő mosdóba megy, akkor megengedi a csapot, hogy úgy tegyen, mintha kezet mosna. 

Azt is elárulta, hogy amikor ő maga vendégségbe megy vagy étteremben van, akkor természetesen szokott kezet mosni, ez az elmélete egyedül a saját fürdőjére alkalmazható. A kommentelőket nagyon megosztotta a téma: vannak, akik szerint őrültség, mások azonban egyetértenek vel. A Daily Star szakértője azonban elmondta, hogy a fürdőszobában sok millió baktérium tanyázik, és ha nem mosunk kezet, akkor ezeket a elkezdjük terjeszteni

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek