Hétfőn este a Várkert Bazárban adták az éttermek díjait.
A gasztronómiai platform idén is több száz vendéglátóhelyet tesztelt – ez alapján alakult ki a díjazottak végső sorrendje. Az Audi – Dining Guide Év Étterme díj nyertese a frissen 2 Michelin csillaggal jutalmazott tatai Platán Gourmet Étterem lett, az Év Alternatív Vendéglátóhelye pedig a miskolci Il BAFFO by Avalon. Az Év Cukrászdája díjat a Málna The Pastry Shop vihette haza, az Év Innovatív Konyhája címet pedig az esztergomi 42 Restaurant szerezte meg. Az Év Szerethető Étterme a Casa Christa Étterem, az idén új díjkategóriaként bevezetett Év Szállodája címet pedig a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest vihette haza.
A borsodi régióban tevékenykedő hotelnál óriási eredménynek számít a díjazás.
„Évek óta rengeteget dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy a régióban egy olyan egységet hozzunk létre, mely minden igényt maximálisan ki tud elégíteni, legyen szó szállodai szolgáltatásról vagy gasztronómiai élményekről. Számunkra mindig a vendég az első! A legfontosabb, hogy nálunk mindenki maradéktalanul jól érezze magát, és egyedülálló vendégélményt kapjon. (…) Ennek a titka a felkészült, udvarias személyzet és a szolgáltatások állandó magas minősége. A tavalyi Michelin-ajánlás volt az első igen komoly elismerés, mely munkánk gyümölcsét jelezte az Avalon Ristorante kapcsán, és ez a tegnap esti díjeső egyenesen hihetetlen számunkra. Hotelünk és mindhárom éttermünk is benne van az Audi Dining Guide Étteremkalauz által kiemelt legjobbak között. Elképesztően büszkék vagyunk az Avalon csapatára!” – nyilatkozta Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató az elismerés átvétele után.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.