Ezotéria

Durva dolgok történnek az égen, apokalipszis-szerű változások jönnek

Bors

Létrehozva: 2022.09.15.

Hat bolygó söpör le mindent az asztalról hamarosan, aminek már nincs helye az életedben.

Szinte kataklizmaként hat a bolygók mozgása már szeptember 10-től, ugyanis hat bolygó is retrográdba fordul, vagyis hátrálni kezd. Ebben a helyzetben hatványozottan kerül elő minden, aminek nem tettél még pontot a végére.

A Merkúr, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó is retrográd lesz ebben az időszakban. Október 2-án a Merkúr lesz az első, amelyik elindul előre, és elkezdi feloldani a „beragadásokat”. Őt követi 9-én Plútó, majd 23-án Szaturnusz. És jön fokozatosan a többi bolygó – olvasható az astronet.hu előrejelzésében.

A retrográd bolygók olyan kérdéseket, helyzeteket, problémákat hoznak vissza, melyekkel a múltban már találkoztál. De tudd, hogy ez nem büntetés, sőt inkább egy remek lehetőség arra, hogy magadba nézz, és feltedd a kérdést, hogy valóban sikerült-e megoldani, és ténylegesen lezártad-e a múltat. Ha nem teljesen, akkor kapsz egy új esélyt: bölcsebben, méltóbban tehetsz pontot a dolog végére.

Azzal, hogy térben és időben eltávolodtál attól a bizonyos eseménytől, megkönnyíti a tisztánlátást. Október 1-ig sokszor lesz olyan érzésed, hogy ez már megtörtént. Pont ez a cél: hogy emlékeztessen, és segítsen, hogy megkönnyebbülve, megerősödve lépj tovább. Lássuk, mit tartogat ez a csillagjegyek számára!

Kos

A 6 retrográd bolygóból egy, a Jupiter a Kos jelében jár. Ez nem újdonság, hiszen május 11. óta a Kosban jár, és július 28-án fordult retrográdba. Ez még nem is lenne „baj”, de a Mérlegben járó Merkúr szembekerül a Jupiterrel, és egy mérges, régi konfliktust hoz vissza. Az a feladatod, hogy megvizsgáld, mit tettél, és jól tetted-e. Illetve a mostani eszeddel tudod-e, tudnád-e higgadtabban intézni. Ha igen, akkor most kapsz egy új lehetőséget.

Bika

Téged is ki lehet hozni a híres béketűrésedből. A retrográd bolygók erre „törekszenek”. Augusztus 24-én kezdett hátrálni a Bikában járó Uránusz. Eszerint mostanában csupa régi dolog miatt akadsz ki. Gyorsan tedd fel magadnak a kérdést, hogy van-e ennek értelme! Úgyis tudod a választ: semmi. Vagyis minél előbb abbahagyod, annál előbb fogod jól érezni magad a bőrödben. Közben figyelheted, hogy milyen sokan ragadtak a múltban. Ítélkezés nélkül szemléld a folyamatot!

Ikrek

Talán te vagy az egyetlen jegy, amelyik tele van lendülettel, célokkal, mert tombol benned a motiváció. A retrográd bolygók neked nem a nosztalgiázásról szólnak, hanem sokkal inkább arról, hogy olyan elismeréseket kapsz meg, amelyek már réges régen járnak neked. Ettől még nem szabad elbíznod magad. És tilos abbahagynod a munkát. Ha tartósítani akarod a sikereidet, akkor folytasd a megkezdett utat! Tudod, olyan ez, mint a biciklizés: ha nem tekersz, akkor meg fog állni a bicikli…

Rák

Téged nem szomorít el az emlékezés, szeretsz a múlton merengeni. És az összes jegy közül neked a legjobb a memóriád. Mindent rögzítesz: illatokat, ízeket, hangokat, érintéseket, képeket. Ha régről ismert illattal, ízzel, hanggal, stb. találkozol, bekapcsol a régi érzés. Kérdés, hogy ez mosolyt csal az arcodra, vagy könnyeket a szemedbe. A 6 hátráló bolygó azt akarja, hogy észre vedd, mi, illetve ki emlékezetet régi ügyekre. Utána engedd útjára, ahogy egy héliummal teli lufit!

Oroszlán

A retrográd bolygók régi szerelmet hoznak vissza neked. Lehet, hogy magát a személyt, de lehet, hogy csak az emlékét. Lehet, hogy váratlanul összefutsz vele. Lehet, hogy hallasz róla. Vagy lehet, hogy egy dalról ő jut eszedbe. Biztos, hogy az ő személye meghatározó volt az életedben. Hiszen Szaturnusz a Nagy sors bolygója. Most a sors eléd teszi, és megkérdezi: „Akarod még őt?”. Tudd, hogy nagy a tét! Az a jó hír, hogy nem kell sietned, mert Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura is.

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/ErmGVL5MIjD-0mdyI4EMIwQz5qR9O99OZsZ6K1C8gow/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc2NGE2NGIwY2Q2ODQ4NjM4MTZmYjEzNmE0OGFlNTZk.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Jön a szeptemberi újhold: Döbbenetes hatással lesz ezekre a csillagjegyekre

Szűz

Majdnem lemaradsz erről a konstellációról. Aztán szeptember 23-án bolygód, a Merkúr visszatér hozzád, és belép a Szűzbe. És felteszi a misztikus kérdést neked: „Vannak be nem teljesült vágyaid?”. Amennyiben igen, ne várj, azonnal cselekedj! Ettől függetlenül neked is van mit átértékelned, és elengedned. Mindez nem könnyű. Akkor sem, ha téged érint legkevésbé fájdalmasan mindaz, amit a 6 retrográd bolygó szimbolizál. Felesleges összehasonlítgatni, hogy kinek nehezebb…

Mérleg

Vigyázz, mert a nosztalgiázás veszélyeket hordoz! A retrográd Jupiter július 28-tól régi szerelmeket, vagy azok emlékét támaszthatja fel. Sajnos ez a Jupiter túlzásokra hajlamosíthat téged: eltúlozhatod az érzések intenzitását, megszépítheted az emlékeket, és ezzel árthatsz a jelenlegi kapcsolatnak. Ugye, nem akarod mérgezni az aktuális felállást? Kár lenne egy lejárt szavatosságú szerelem miatt feláldozni a mostanit. Persze gondolhatod másképp. De gondold át alaposan!

Skorpió

Tipikus Skorpióként gyakran kínozod magad olyasmivel, amivel nem kéne. Ilyen például a múlton való rágódás. Szerinted változtat a dolgokon, ha magadat, vagy bárki mást hibáztatsz? Biztos, hogy józanul nemet mondanál, de az emlékek hatására elveszíted a józanságot. Meg kell szabadulnod minden rossz érzéstől: neheztelés, düh, bosszú, és a többi. Ezek szó szerint mérgezik a mindennapjaidat. Siess, engedd el mindet, mert október 2-ától már csak előre szabad nézni!

Nyilas

A retrográd bolygók több területen próbára tesznek téged. Ezek közül a legfrusztrálóbb a karriered. Szeptember 23-án Merkúr visszalép a Szűzbe. Ez egy olyan főnököt, kollégát, vagy ügyfelet szimbolizál, aki kötekedő, kicsinyes és mindent kritizál. Azt hitted, hogy megszabadultál már tőle, erre visszatér. Felnézel az égre, és elfojtasz pár nyomdafestéket nem tűrő kifejezést. Pedig jobb lenne, ha nevetnél, és kihoznád magadból a maximumot…

Bak

A Plútó már április óta retrográd a Bakban. Tehát ne csodálkozz semmin! Akkor se, ha a többi retrográd bolygó gerjeszteni próbálja benned a feszültséget! A Plútó a Bakban gyökeres változásokat szimbolizál. Akkor jársz jól, ha önként teszed. Vagyis ha elébe mész a változásnak. Így talán kivédheted, hogy kívülről rád erőltessen valamit a sors. Mivel te egy tudatos, fegyelmezett ember vagy, nem lesz nehéz dolgod. Főleg akkor, ha nem állsz be a sorba, és nem panaszkodsz a többiekkel…

Vízöntő

Mindent – ezt is – remekül átvészeled, ha meg tudod őrizni a híres humorérzékedet. Nem szeretsz visszafelé nézni, nem akarsz tanulságokat levonni, és eszed ágában sincs nosztalgiázni. Pedig most pont ezekben hoznak feladatot a bolygók. Nincs mese, szembe kell nézned a múlttal, és meg kell vizsgálnod, hogy csinálhattad-e volna jobban, bölcsebben, tudatosabban. Ne félj: ez nem arról szól, hogy folyamatosan a múltat analizáld! Közben a jelen is tartogat kihívásokat, feladatokat…

Halak

A legbosszantóbb a te szempontodból a retrográd Merkúr, ami egy lomhán reagáló, vontatottan beszélő, lassú felfogású embert szimbolizál szeptember 23. után. Ez lehet a párod. Emiatt még kényesebb a szituáció. Nem csak a közelsége miatt, hanem azért is, mert ez nem új. Amennyiben eddig nem sikerült elfogadnod, és megszoknod a ráérős stílusát, komoly szóváltásra kerülhet sor. Ha ezt meg akarod előzni, akkor gyorsan vedd észre, hogy az, ami ingerel, pont az vonz is!

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/OXheYEEBF9PZ63PWASdnuYXHjvA-UpXwI3j4WjX2dN8/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdkZjBkMjE0Y2ZiYzQ4OWJhYWE3MzRjY2E0YTViNDc1.jpg
Ezt ne hagyd ki!

4 jegy, akik ügyesebben spórolnak, mint mások – te vajon köztük vagy?

Mikor születtél? Eláruljuk, mennyire tudsz bánni a pénzzel!

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172040_auto_resized.jpg
origo.hu

Hihetetlen képeken a Moszkva utcáit elözönlő német és amerikai tankok - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27625_resized.jpg?avcount=1714543511
origo.hu

Letartóztatták a bőnyi diáklányt, aki megkéselte osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176703_auto_resized.png
metropol.hu

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178205_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Volt államfő ellen adtak ki elfogatóparancsot emberiesség elleni bűncselekmények gyanújával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178491_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Itt egy Erdély, ott egyetlen román: a meccs, amikor kettéválik a magyar tábor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27626_resized.jpg?avcount=1714543511
origo.hu

Itt a kemény orosz válasz Amerika újabb háborús lépésére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174011_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714543511
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178437_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljesült Vajna Timi elhunyt nagymamájának leghőbb vágya

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/HdPBLHxtNrhX-2sQVSBjjPNOMM2Lub_aEE7pGmavBK0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.jpg
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi