Politikussal is szexelt Szepesi Niki?

Görög tovább a Szepesi Nikolett könyve okozta lavina: a zaklatási botrányban a rendőrség nyomoz, közben az írás szereplői aggódhatnak, ki bukik le. Nekünk úgy tűnik, egy politikus is érintett.
Görög tovább a Szepesi Nikolett könyve okozta lavina: a zaklatási botrányban a rendőrség nyomoz, közben az írás szereplői aggódhatnak, ki bukik le. Nekünk úgy tűnik, egy politikus is érintett.

Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyvében számos szereplőről úgy ír, hogy az adott személy egyértelműen felismerhető. Van, aki már pereli a kiadót, de akad olyan is, akinek személyazonosságát csak nagyon óvatosan írta körül Niki a könyvben. Ilyen az a vezető beosztású férfi, akiről a 26. fejezetben van szó.

„Vezetővel b…szni kihívás. De nem ez vezérelt… Akkor még nem volt híres. Már ismerték a nevét sokan, már szerepelt itt-ott, nyilatkozott, de még nem volt tűzvonalban” – írja Niki az illetőről, akivel egy rendezvényen ismerkedett meg, és a testi kapcsolatot Szepesi kezdeményezte.

A fiatalember nem ellenkezett, nem volt családja, gyereke, viszont egy tehetős família fiaként sok mindent megengedhetett magának. A viszony csak a szexre koncentrálódott, és mivel a férfi befolyásos ember létére nem vállalhatta fel a lányt, nyilvánosan sohasem mutatkoztak együtt. Szepesi brutális őszinteséggel teregeti ki a férfival való együttléteket.

„A visszafogott külsejű vezető tökéletesen megb…szott. Elölről, hátulról, alulról, fölülről. Nem használtunk gumit, végül a hasamra élvezett. Imádta a testem” – fogalmaz a már visszavonult úszónő, aki később azt írja: elvarázsolta őt a férfi fontos pozíciója, az, hogy intelligens, sokat tett azért, hogy ilyen magasságokba eljusson.

Az úszó­nőben felvetődött, hogy esetleg megkéri a férfit, segítse őt lakáshoz jutni – már ebből is sejteni lehet, hogy a vezető beosztású szerető valójában politikus. Később még inkább körvonalazódik a férfi személye, hiszen Szepesi elárulja, hogy évekre rá újra összefutottak, Nikinek pedig alkalma volt ismét politikusokkal találkozni: 2009-ben Józsefváros arcává választotta a kerületi önkormányzat képviselő-testülete.

Lehet, hogy a vonzó külsejű, menő vezetőt a VIII. kerületben kell keresni?

Megússza a büntetést a zaklató gyúró

A honi úszószövetség fegyelmi bizottsága ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett a Szepesi Nikolett könyvében megjelentek, azaz a már visszavonult versenyző szexuális molesztálásával kapcsolatban.

Mint ismert, az egykori úszónő könyvében azt állította, hogy hajdani klubja, a Bp. Spartacus sportolójaként tizenhárom évvel ezelőtt szexuálisan zaklatták az uszodában. A leírtak alapján a klub egykori gyúrójára, a most 83 esztendős Bacsa Istvánra lehetett ráismerni.

– Az illetőt – ha bebizonyosodik, hogy igazak a vádak – már nem lehet bíróság elé állítani – mondta a Borsnak dr. Magyar György ügyvéd. – A jelenleg hatályos büntető-törvénykönyv szerint ugyanis ennek a bűncselekménynek nyolc-tíz év az elévülési ideje, így a felelősségre vonásnak nincs értelme.