Foci Eb

Kieshetünk négy ponttal is? Nemcsák Károly döbbenetes jóslata az Eb előtt

Szabó Sándor

Létrehozva: 2024.06.13.

Évtizedekig volt színész-válogatottunk csapatkapitánya és erőssége Nemcsák Károly, aki a magyar Eb-válogatott egységében látja a fő erőt. A Borsnak arra is tippelt, ki nyerheti meg a németországi viadalt.

A labdarúgó Eb-vel kapcsolatban nyilakozott a Borsnak Nemcsák Károly színművész. A József Attila-színház igazgatója nem kívánja elemezni három csoport-riválisunk tudását, de 4 pont megszerzésére képesnek tartja a Marco Rossi szövetségi kapitány vezérelte magyar válogatottat.

Nemcsák Károly maga is szívesen focizik Fotó: Török Attila

- Sose beszéltem válogatottunk ellen, de olyan erős a három ellenfél, ezért megeshet, hogy négy pont sem lesz elég a legjobb 16 közé jutáshoz – mondja a Borsnak Nemcsák Károly. 

Ez persze csak abban az extrém esetben válna valóra, ha a csoportban mind a négy csapat négy ponttal zár.

A mieink ereje az egységben rejlik, a játékosaink arról nevezetesek, hogy nehéz helyzetben képesek kisegíteni a másikat. Emlékezzünk az idei Real Madrid-Borussia Dortmund 2-0-s BL-döntőre, azon rátermett csatárok helyett a védő Daniel Carvajal fejelte az első gólt, ami megroppantotta a németeket

Sokaknak igencsak tetszett a Puskás Akadémia több poszton is kiváló játékosa, Nagy Zsolt, aki védőként, szélső középpályásként, sőt, a klubjában támadóként is remek teljesítményt nyújt.

- Abban reménykedem én is, hogy tartja kiváló formáját, bár az ő igazi helye a balhátvédé, ahol viszont Szalai Attila is bizonyít.

Az Európa-bajnokság végső győztesével kapcsolatban Nemcsák elmondta, Spanyolországnak reális esélye van az első hely megszerzésére.

Az ő stílusuk tetszik a legjobban, viszont a címvédő olaszokat hiba lenne leírni. Az Eb-házigazda németek kapcsán a közkézen forgó mondatot minden labdarúgás-kedvelő ismeri: „A futball egy olyan sport, amit két együttes játszik, de mindig a németek nyernek.”  Többesélyes En elé nézünk, ami számos élvezetet ígér

 – teszi hozzá.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek