AGYDAGANAT

"Ő a legjobb testvér" - súlyos beteg húgának segít a fiatal fiú

szs

Létrehozva: 2023.04.01.

Módosítva: 2023.04.01.

A tizennégy éves Flint Clarke a következő hónapban Franciaországban öt nap alatt 1000 kilométert kerékpározik.

Emberfeletti munkát végez súlyos beteg húgáért és sorstársaiért Flint Clark. A fiatal fiú a következő öt napban 1000 kilométert teker Franciaországban. Teszi ezt húgáért, Mimiért, akinél hároméves korában, 2013-ban agydaganatot diagnosztizáltak. Számítások szerint a fiú napi 200 km körüli átlagot teker - írja a Bishops' Stortford Independent.

 

 

 Mimi műtéten és kemoterápián, protonsugaras kezelésen esett át azért, hogy legyőzze a kórt. Kezelése után stabil volt az állapota, de 2017-ben visszaesett. Mostanra ismét stabil, mivel újabb műtétet hajtottak végre daganatos csomói miatt, amelyek a besugárzott területen alakultak ki. A beteg kislány továbbra is minden nap segítségre és támogatásra szorul. Bicegve sétál, néha tolószéket használ, és nem tudja használni a bal karját, amit "lusta karjának" nevez. A műtét után Mimi ernyedten jár.
Flint adományokat gyűjt a Tom's Trust nevű gyermekagy-daganatos jótékonysági szervezetnek, amely családokat támogat mentális egészségügyi ellátásban. Közel 7000 fontot szerzett eddig, amellyel a jótékonysági szervezet szerint öt beteg gyermeknek és családjaiknak segít abban, hogy megkapják a szükséges támogatást.
Mimi így nyilatkozott:

Elképesztő, hogy a testvérem megteszi ezt az 1000 kilométert azért, hogy pénzt gyűjtsön. Ő a valaha élt legjobb testvér, aki igazán segít.


Flint a kerékpáros próba előtt így nyilatkozott: „Nagyon ideges vagyok, mivel ez lesz az egyik legnehezebb kihívás, amellyel fizikailag és mentálisan is szembe kell néznem.” 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek