Sport

Csoknyai Nóri félti a védőktől Bencét

szs

Létrehozva: 2019.01.17.

<p>Bánhidi Bence, válogatottunk alapembere kvázi az „apósától” kapja az instrukciókat a meccseken. Csoknyai István lánya, Nóra a kedvese. Kézilabda VB: Magyarország - Svédország, Ma, 20.30 Tv: M4 Sport</p>

Csoknyai Nóra, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának a leánya bevallja, néha felszisszen a tévé előtt ülve, látván, hogy kedvesét, Bencét milyen durván támadják a rivális védők (így történt tegnap is, amikor a gár­da az egyiptomiakkal találkozott a lapzártánk után véget ért meccsen).

– Persze erről ő tehet, ő akart beállós lenni – mondja nevetve Nóra, aki maga is kézilabdázik a Szeged KKSE NB I/B-s együttesében. – Igaz, 125 kilós testsúlyával elriaszt két-három védőt.

A szegedi egyetemen tanuló Nóra öt éve Győrben ismerkedett meg Bencével, aki a ma esti, svédek elleni csoportrang­adón nem számíthat a bo­kasérülése miatt hazautazott klubtársa, Balogh Zsolt bejátszásaira, de a harmadik szegedi, Bo­dó Richárd majd csak kiszolgálja.

– Ricsiékkel a magánéletben is tökéletes az összhang Szegeden, gyakran összejárunk, főzőcskézünk, tavaly együtt nyaraltunk Horvátországban – újságolja Nóra.

A vb-napok során kedvesével és édesapjával is rendszeresen szót vált.

– A papám korán fekvő és korán kelő típus. Mostani életritmusa átalakult, a videóelemzések miatt sokáig ébren marad, ami fárasztó. Bence hangján viszont nem érzem a fokozódó lelki-fizikai nyomást, elvégre tudja, miért harcol a vb-n. A 2–7. helyezettek között akarnak zárni, ami az olimpiai kvalifikációs tornán való rajtot ér.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek