PR Cikkek

A Hankook Kinergy 4S 2 lett a legjobb abroncs az Auto Expressz 2021-es tesztjén (x)

Címkék
autó

2021. december 16. csütörtök 14:55

Forrás: Pixabay

A Hankook prémium gumiabroncsgyártó egy egész évben használható, a különböző időjárási és hőmérsékleti viszonyokhoz tökéletesen alkalmazkodó speciális abroncsot fejlesztett ki a  Kinergy 4S 2-t. A Kinergynek ez már az ötödik generációja így ez az abroncs kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt. Az abroncsot a minőségre és a költséghatékonyságra odafigyelő autósoknak fejlesztették ki, akik szeretnének végre megszabadulni a félévenkénti abroncscserétől és vágynak a biztonságos közlekedésre. Manapság egyre változékonyabb az időjárás, így a közlekedés túlsúlya a városi közlekedésben nyer teret. 

Ezzel az abronccsal remek alternatívát kínálnak az autósoknak, akik egész évben vágynak az egyszerű, ám biztonságos és költséghatékony közlekedésre. A hópehely szimbólumot már 2018 január óta kötelező feltüntetni, így a Kinergy legújabb négyévszakos abroncsára is felkerült. Az egész évben használható abroncs egyesíti a gumiabroncsok nyári és téli tulajdonságait anélkül, hogy a hőmérséklet okozta teljesítménycsökkenés bekövetkezne. Nagy biztonságot nyújt a nedves, száraz és havas körülmények között. A V alakú egymásba illeszkedő futófelületi blokkok miatt még hideg időben is számíthatunk a menetstabilitásra. A négyévszakos abroncson extra széles barázdák találhatók, amelyek segítik, hogy a víz - még heves esőzés esetén is - oldalra távozzon a kerekek alól. Ez a tökéletes vízelvezetőrendszer megakadályozza az aquaplaningot és hatékonyan vezeti el a latyakot a futófelülettől. A Kinergy 4S 2 futófelülete nagy sűrűségű szilika-polimer kompozitból áll, amely természetes olajok és gyanták keveréke, olyan arányban, hogy kiváló tapadást tudjon biztosítani. 

A Hankook Kinergy 4S 2 személygépkocsi abroncsa az Auto Express által végzett teszten a legjobb négyévszakos abroncsként végzett. Az autós magazin a teszteket németországi és finnországi autópályákon végezte el.  Azautós magazin a teszt során 9 abroncsot vizsgált, köztük a Hankook négyévszakos abroncsát is. A 2021-es évben a Hankook már másodszor kapott elismerést, hiszen a nyári tesztsorozatban a Ventus S1 evo 3-mal végzett kiemelkedő helyen. 

A négyévszakos abroncs az aquaplaning teszt során kiemelkedő helyen végzett, ami nem meglepő hiszen több mint 20 éve, hogy megkezdték a négyévszakos abroncsok gyártását. Az elmúlt évtizedekben hatalmas tapasztalatra tettek szert, amely tapasztalatokat minden egyes új generáció gyártása során figyelembe veszik. A Kinergy abroncsát a megrendelők a vásárlói értékelések során 4,5 ponttal jutalmazták a maximum 5-ös pontszámból. 

Több visszajelzést is kaptak, hogy havon nagyon jó teljesítményt nyújt az abroncs. Az elégedett vásárlói visszajelzések és a sikeres teszt biztos támpontot ad azoknak, akik éppen négyévszakos abroncs vásárlása előtt állnak. A négyévszakos gumik beszerzését nem érdemes halogatni. Amennyiben az időjárási körülmények és a vezetési szokásaink lehetővé teszik, úgy minél előbb vásároljuk meg az abroncs szettet.

 

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek elhalasztanák a spanyolok elleni meccsüket

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

magyarnemzet.hu

Izraeli nagykövet: A zsidóságot hagyják ki a kampányból!

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó