Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy kisebb keverő tálba öntöttem a lisztet, a sütőport, a sót és a tejet, ráütöttem az egész tojást és habverővel jól elkevertem.
Egy 24 cm átmérőjű teflon serpenyőt előmelegítettem, míg jó forró nem lett.Evőkanállal segítségével 2 kanálnyi tésztából 3 halmot tettem bele. Majd a durvára vágott dióval megszórtam a tészta halmok még nyers oldalát. Kicsit bele is nyomtam a diót, hogy mikor megfordítom, ne szóródjanak ki.
4 perc sütés után a diós felükre fordítottam a palacsintákat egy lapáttal. Így is sütöttem őket 4 percig, amíg az egyik felük szép ropogós lett.
A dió szépen belesül a tésztába. Sárgabaracklekvárral a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.