Zimány Linda: Jöhet a gyerek és az esküvő!

Esküvő és baba – Zimány Linda Hajdú Péternek árulta el legféltettebb titkait. Kedves Ferenccel biztos lábon áll a kapcsolata.
Esküvő és baba – Zimány Linda Hajdú Péternek árulta el legféltettebb titkait. Kedves Ferenccel biztos lábon áll a kapcsolata.

Meglepő titkokat árult el a magánéletéről Zimány Linda. A modell és a milliárdos vállalkozó, Kedves Ferenc szerelméről a Bors írt elsőként, kapcsolatuk híre nagy port vert fel, és sokaknak rosszízű találgatásokra adott okot – Linda most a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban nyilatkozott. A TV2 kamerái előtt kifejtette: berendezkedett egy, az eddiginél komolyabb életre. A mű­sorvezető kérdésére válaszolva nem titkolta, hogy nagyon szerelmes. Sőt kedvesével házasságot, gyereket terveznek.

– Olyan régóta ismerjük egymást, és annyira biztos lábon áll a kapcsolatunk! Tudod, amikor úgy érzed, hogy valaki mondjuk kilencvenöt százalékban passzol hozzád mindenféle szempontból, akkor már nem keresed azt a maradék öt százalékot az életben – magyarázta érzéseit Kedves Ferenccel kapcsolatban, majd azzal folytatta, miért érzi úgy, hogy „magasabb szintre léphet” az élet nevű játékban.

– Nagyon sokat segített a Los Angelesben eltöltött két év: mindent megéltem, amit szerettem volna, minden vágyam teljesült, és most tényleg itt az alkalom, hogy házasságot tervezhessek. Sőt a szakvizsgáig szeretnék egy babát is mindenképpen, aztán lehet, hogy jön még egy. Egyelőre azonban a szakvizsgáig csak egy legyen! Ilyen boldog családot alkotunk majd: kutya, ház, gyerekek… – vázolta fel terveiket Linda, hatalmas tapsvihart aratva a műsor kö­zönségének soraiban.

© RTL Klub / Screenshot

A modell idén januárban államvizsgázott, saját bevallása szerint öt helyett hét év alatt végezte el a jogi egyetemet, amihez nagyban hozzájárult, hogy munkái miatt gyakran kellett halasztania a vizsgáit. Dr. Zimány Lindára így most három év gyakorlat vár, amelynek teljesítése után szakvizsgákat kell tennie, hogy hivatalosan is ügyvéd lehessen. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy egy-két éven belül szeretne szülni. Így marad majd ideje felkészülni a szakvizsgáira, és szerelmük gyümölcsével is elég időt tölthet majd, mielőtt újra számot ad tudásáról a tanárai előtt.

Lindát természetesen a Bors is szerette volna megkérdezni, esetleg gondolkoztak-e már babaneveken, az esküvő helyszínén, időpontján, de telefonja egyfolytában ki volt kapcsolva.

© Fotó: Kecskeméti Zoltán