Végleg visszavonult Kudlik Júlia

Információink szerint január óta nem lépett fel Szvorák Katalin énekművésszel Kudlik Júlia. A hajdani bemondónőt a születésnapján kerestük meg.
Információink szerint január óta nem lépett fel Szvorák Katalin énekművésszel Kudlik Júlia. A hajdani bemondónőt a születésnapján kerestük meg.

Úgy tűnik, véglegesen elzárkózik a nyilvánosság elől Kudlik Júlia. A magyar televíziózás történetének egyik legnépszerűbb alakja vasárnap ün­nepli 74. születésnapját. Ennek apropóján felkereste a Bors munkatársa, hátha ezúttal megtöri a jeget, és hosszú idő után újra üzen a rajongóinak, akik már közel két évtizede nem láthatták képernyőn.

– Nem érdekel a születésnapom, köszönöm a megkeresést, de visszavonultam! További szép napot! – mondta a Delta egykori műsorvezetője, majd bontotta a vonalat.

Ahogy az év elején megírtuk, Kudlik nyugdíjazása nem volt egyenlő a teljes visszavonulással, mert országszerte és a határokon túl is járt fellépni Szvorák Katalin énekművésszel. A nagy sikerű, kétszemélyes produkció lényege az volt, hogy Kudlik gondolatébresztő szövegeket osztott meg a közönséggel, amit énekes dalokkal tarkított.

A Delta egykori mûsorvezetője ma már országjáró előadásokon sem vesz részt

Szvorák Katalin oldalát végigtekintve azonban meglepetten tapasztaltuk, hogy a havonta akár többször is fellépő duó 2019 januárja óta nem lépett fel, ugyanis egyetlen bejegyzés sem található a produkcióról, pe­dig az énekművész rendszeresen publikál a rajongóinak híreket az előadásaikról. Az internetes programoldalakat és a jegyüzér felületeket böngészve sem találtunk fellépéseket.

A Bors felkereste Szvorák Katalint, aki annyit üzenet: jelenleg úton van, és csak napok múlva tud válaszolni kérdésünkre.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors