Újra vetkőzött Liptai Claudia

Kamerák előtt csábított a szerelmét gyászoló Liptai Claudia. A Jóban Rosszban színésznője nyolc hónappal azután vetkőzött újra, hogy a Playboyban mindent megmutatott.
Kamerák előtt csábított a szerelmét gyászoló Liptai Claudia. A Jóban Rosszban színésznője nyolc hónappal azután vetkőzött újra, hogy a Playboyban mindent megmutatott.
Már első munkanapján emberpróbáló feladat elé állította Liptai Claudiát a Jóban Rosszban stábja: a több mint egy hónappal Daróczi Dávid halála után felvett jelenetben meztelenkednie kellett. A gyászoló színésznő irigylésre méltó lelkierővel és profizmussal oldotta meg a feladatot.

A TV2 sorozatában dr. Zámori Alexa
– Liptai Claudia figurája – ledér öltözetben kínálkozik fel szerelme unokatestvérének, lassú, erotikus mozdulatokkal fejtve le magáról a ruhát. A képernyőn csupán hátulról láthatjuk a vörös démon meztelen felsőtestét, de a forgatáson ennél teljesebb élmény jutott Dózsa Zoltánnak. A színész kiváltságos férfinak érezheti magát, miután megcsodálhatta az ország egyik legszebb nőjének testét.

Nyilván ő sem látott annyit, amennyit a nézők elképzelnek, de persze többet, mint a televízió előtt ülők. A Bors úgy tudja, hogy a jelenetet harmadszor sikerült felvenni, ami nem kirívóan sok, inkább átlagosnak mondható. A színészek számára nem annyira különleges egy-egy ilyen feladat, számtalan esetben előfordul olyasmi, hogy egy szerep kedvéért le kell vetkőzni vagy csókolózni, de Daróczi Dávid halála miatt ez mégsem tekinthető szokványos esetnek.

– Ez egy előre megírt történeti szál volt, amin már a legnagyobb jóakarattal sem tudott változtatni a stáb. Claudia nagyon profi módon, vérbeli színésznőként viselkedett, ha többszöri nekifutásra is, de megoldotta a feladatot – árulta el a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás.

Dobos Péter