Ügyvédi irodában dolgozik Szíj Melinda

Új számmal és videoklippel jelentkezett Szíj Melinda, és ez elég apropó volt ahhoz, hogy megkeressük a Megasztár nagy felfedezettjét, és a hogyléte felől is érdeklődjünk. A Szerelemláz című szám azért is különleges, mert Zámbó Jimmy szerzőjéhez, Kaszás Péterhez köthető, a dalhoz készült klipben pedig megjelenik a szövegíró, Napsugár Anna, aki jeltánccal adja elő. Melinda megkeresésünkre azt is elmondta, szerencséjére nem csak a zenei karrierje sikeres.

Csak annyi fellépést vállal, amennyi kényelmesen belefér a civil munkája mellett © Vadnai Szabolcs

– Rendszeresen vannak fellépéseim, legközelebb pénteken, Zamárdiban, a Nemzedékek Fesztiválját nyitják velem. Havonta több fellépésem is van, de csak annyit vállalok el, amennyi kényelmesen belefér a munka mellett. Jogi asszisztensként dolgozom egy XIII. kerületi irodában, felelősségteljes munka, nagyon oda kell figyelni, hogy ne hibázzak. Korábban, 18 éves koromtól már dolgoztam hat éven át egy jogtanácsos mellett, így van tapasztalatom benne – tette hozzá a Borsnak Melinda. Az énekesnő már második éve él a fővárosban, párjával, Attilával hat éve boldogok együtt. Melinda lánya és kisfia azonban nélküle kezdett új életet.

Az énekesnő már két éve a fővárosban él © Vadnai Szabolcs

– Ők már felnőttek. A fiam dolgozik, a lányom Budapesten egyetemista – magyarázta az énekesnő. Attila kérdésünkre azt is felelevenítette, mi fogta meg Melindában hat évvel ezelőtt, közvetlenül a Megasztár után.– A hangja miatt jártam utána, a fellépésein aztán sikerült megismernem, és kialakult egy bizalmi kapcsolat, majd kötődés közöttünk – mondta a férfi, aki a munkája mellett mindenben segíti és támogatja az énekesnőt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors