Celeb

Tíz dolog, amit mindig tudni akart a pornócézárról – 18+

kbgy

Létrehozva: 2015.03.19.

Hány évesen kezdett maszturbálni? Hogyan és miért élvezkedett kollégiumi haverjaival? Hány centi a szerszáma és mennyi sunában járt? Hiánypótló kisokos Rocco Siffrediről, aki ismét bejelentette, hogy visszavonul.

Kinek bánatára, kinek örömére visszavonul Rocco Siffredi. A leghíresebb és legtöbbet emlegetett európai férfi pornószínész-rendező-producer 51 évesen a Celeb vagyok... hondurasi forgatásán rádöbbent, hogy fontosabb a család: abba kell hagynia, különben elveszíti magyar feleségét és két tinédzser gyerekét.

Rocco, aki ezentúl tehát csak privát célokra és kedvtelésből használja legendás szerszámát, tökélyre fejlesztette és kimaxolta a macsó pornó műfaját. Bár férfiközpontú és a durvaságot preferáló művészi felfogása miatt legalább annyi utálója volt, mint rajongója, kétségtelenül egyszemélyes intézmény lett a felnőffilmiparban. Iskolát teremtett mélytorkoztatásban és brutális anális akciókban is bővelkedő, szóval tényleg kemény pornójával.

Tavaly egyébként interjút akartunk vele készíteni, de azt felelte megkeresésünkre, hogy nincs szüksége a magyar bulvársajtóra. Visszavonulásának bejelentése alkalmából mindenesetre most tíz pontba szedtük azt, ami nagyjából hű képet ad az olasz pornócézárról.

1.

Rocco Antonio Tano néven látta meg a napvilágot 1964-ben az olaszországi Ortonában. Művészneve az 1960-as Rocco és fivérei, illetve az 1970-es Borsalino című francia gengszterfilmből van, ezekben játssza Alain Delon Roch/Rocco Siffredit.

2.

Bevallása szerint 9 évesen kezdett maszturbálni, otthon a fürdőszobában szerette csinálni. Ám egyszer édesanyja benézett az ablakon, és lebukott. Annyira elszégyellte magát, és úgy megijedt a várható büntetéstől, hogy órákig nem merte elhagyni a fürdőt. Ám amikor kijött, meglepetésére semmi nem történt.

3.

Amikor kollégista volt, együtt önkielégített két barátjával, sőt egyikük orális örömökben is részesítette őt és másik társát. Onanizált más diákokkal is a vécében csinos tanárnőkre gondolva, és volt, hogy versenyt is rendeztek. Úgy gondolta, a serdülőkor arra való, hogy tapasztaljon az ember, és kiderüljön, milyen szexuális beállítottságú.

4.

23 évesen forgatta első pornófilmjét, aztán két évre elment modellkedni, de Teresa Orlowski pornószínésznőnek köszönhetően visszatért. Állítólag tinédzser kora óta az volt a vágya, hogy 18+-os színész legyen. Egyszer egy interjúban azt nyilatkozta, hogy számára az maga a paradicsom, hogy dugni kell jó nőkkel, és még fizetnek is érte.

5.

Legemblematikusabb jelenetét Sidonie Lavourral forgatta: miközben állati durvasággal fenékbe szexuálja a nőt a fürdőszobában, a fejét a vécékagylóba is belenyomja, és közben lehúzza a vécét.

6.

2004-ben egyszer már visszavonult a szerepléstől a rendezés és a producerkedés felé fordulva. Akkor is a családjára hivatkozott: „A gyerekeim nőnek, és amikor kérdezik, mit dolgozom, lassan nem fognak megelégedni azzal a válasszal, hogy apa pénzt keres, hogy meg tudjunk élni.”

7.

2004-es visszavonulásakor látott napvilágot a beszédes adat: addig 1300 filmben több mint négyezer punciban és/vagy popsiban járt a farka, többek között Michelle Wildéban (jé, ez is vécés jelenet!) és Aleska Diamondéban is.

8.

2009-ben visszatért a kamerák elé, s tovább növelte e számokat. A nála 25 évvel fiatalabb Tori Black a vele forgatott análjelenetről azt mondta, az volt élete legkimerítőbb aktusa.

 

 

9.

Felesége a 42 éves Tassi Rózsa, aki 1990-ben szépségkirálynő-választáson is indult, aztán 1993-tól Rosa Caracciolo néven maga is pornózott. Két fiuk született, Lorenzo és Leonardo. Részben Budapesten élnek, a belvárosban nyitottak egy elegáns és minőségi olasz éttermet is. Itt Rocco borát is meg lehet kóstolni.

10.

Hímtagja 24 centiméter hosszú és nincs körülmetélve.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17128368_auto_resized.jpg
origo.hu

Hihetetlen: szakított a TV2 két sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27108_resized.jpg?avcount=1713272423
origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131779_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ellepték a rendőrök Budát, utóbb elmondták, mi történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131092_auto_resized.jpg
ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131046_auto_resized.jpg
vg.hu

Kihirdették az új üzemanyagárakat: szerdától drágítanak a kereskedők, de csak óvatosan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27121_resized.jpg?avcount=1713272423
origo.hu

Családja nélkül hagyta el az országot Lékai-Kiss Ramóna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17128685_auto_resized.jpg
travelo.hu

Egyre csak süllyed a tengerbe a világ legegyedibb repülőtere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134351_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/spCq4IxLqTvnlJbkVyhqrwJzeXNfPMI8jSjWoC1WW5Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I5YjU1MmU5NjU2ZDRhY2Q4ZWZlYTU5YzRlMTBlZTgx.jpg
Emlékezés

„Elmondhatatlanul hiányzik” - megrendítő vallomást tett Gesztesi Károly utolsó szerelme

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/QAdOMwitycjq0_M9u74QAH6WTeFuvTmgZP0C0RT6qkM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0NDMzM2JhNWZhOTQyNWI5NjdiN2ZkNzY3YzgzM2Jk.jpg
Meglepetés

Két hónapja, a legnagyobb titokban szervezkedett Tóth Gabi