Sztárban sztár: Szabó Ádámot orvosa a beszédtől is tiltja

Szabó Ádám mindent elkövet, hogy előre jusson a Sztárban sztár küzdelmeiben, de a siker nemcsak rajta múlik. Orvosa szerint nem szabad erőltetnie a hangját.
Szabó Ádám mindent elkövet, hogy előre jusson a Sztárban sztár küzdelmeiben, de a siker nemcsak rajta múlik. Orvosa szerint nem szabad erőltetnie a hangját.

Két hete Szabó Ádám a Linkin Park frontembereként lépett a Sztárban sztár színpadára, és a kemény rockdal alaposan megviselte a hangszálait. A produkció során ugyanis teljesen más hangszínben kellett énekelnie, mint ami számára természetes. Ádám maximalista, így ezúttal is minden tőle telhetőt megtett, hogy hitelesen szólaljon meg a világsláger. Sikerrel zárta a show-t, de negatív következményei is lettek a felkészülésnek.

Ez is érdekelheti!

Így még sosem láthattuk Tóth Andit – Nem mindennapi külsővel tűnt fel

Váratlan fordulat: Ő a Sztárban sztár kiesője

Curtis összeszedte magát, felrobbant a stúdió: a kritikák után Charlie dalával az adás legjobbja lett

Megható üzenetet kapott Curtis: éneklése enyhítette rajongója gyászát

A héten jártam foniáternél, és megállapította, hogy be vannak duzzadva a hangszálaim. Azt tanácsolta, hogy nem kéne erőltetnem, sőt beszélnem sem szabadna. Szombat este tartottam egy néma estét, de azért muszáj volt kicsit próbálnom is. A Bruno Mars-dal sem egyszerű feladat, így nem tudom, mire számítsak

– magyarázta Ádám, aki lélekben arra is felkészült, hogy nem úgy sikerül az előadása, ahogy szeretné.

A Linkin Park dala megviselte Szabó Ádám hangszálait © TV2

Úgy szeretnék továbbjutni hétről hétre, hogy kiérdemeljem. Ha valaki jobb nálam, akkor egyértelmű, hogy ő érdemli meg a továbbjutást. Jelenleg inhalálok, de hétfőn egész nap teljes némaságba burkolózom – tette hozzá nevetve az énekes.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors