Nem stresszelt többet és megtörtént a csoda - 41 évesen első gyermekét várja a gyönyörű színésznő

“Ez minden amit évek óta szerettem volna” árulta el a People magazinnak a harmadik hónapban járó Mena Suvari. Az Amerikai szépség című film sztárja és férje Michael Hope jövő tavaszra várják első gyermeküket, egy kisfiút.

Még egy folyamat zajlik bennem, hogy elhiggyem, elfogadjam, hogy valami szép történik velem. Nagyon nagy érzelmi élmény ez számomra. Még mindig nem merem elhinni – mondta boldogan a színésznő, akit meglepetésként ért a terhessége.

© AFP

“Minden reggel megmértem a hőmérsékletemet. Sokáig nem estem teherbe, sokat stresszeltem és kétségbe voltam esve. 41 éves vagyok és arra gondoltam, hogy kifutottam az időből, egy lábbal már a sírban vagyok és jó szerencsét. Már a 30-as éveim végén is a babavárásról kérdezgettek az emberek, így nagyon sok félelem költözött belém, hogy az életem ezen szakaszában válok anyává” – fogalmazott Suvari, aki idén nyáron elengedte a dolgot, és a munkájára kezdett koncentrálni. Ekkor, július végén óriási meglepetés érte a sztárt.

Meg kell tanulnom, hogy az étvágyam és az alvási szokásaim megváltoznak, és kérjek segítséget, ha úgy érzem – fűzte hozzá a boldog színésznő.

Suvari és Hope 2016-ban kezdtek járni egymással. A pár 2018-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent. A színésznőnek ez a harmadik házassága. 2000-től 5 évig a filmoperatőr Robert Brinkman, majd 2010 és 2012 között a koncertszervező Simone Sestito felesége volt.

(via)