Nádai Anikó először beszél az édesanyja elvesztéséről: Sok minden átértékelődött bennem

A műsorvezetőt mélyen lesújtotta a gyász, hónapokig képtelen volt akár egy szót is szólni róla.

A műsorvezetőt mélyen lesújtotta a gyász, hónapokig képtelen volt akár egy szót is szólni róla.

Nádai Anikó idén május 31-én vesztett el valakit, aki mindennél fontosabb volt számára. A hírt a közösségi oldalain osztotta meg úgy, hogy feketére változtatta a profilképét, amihez ezt a szöveget mellékelte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

43 napja nem beszéltünk. Gyűlölöm a csütörtököket. Eddig a szerdákat nem szerettem, már a csütörtököket. A szerda egyszerűen csak olyan rosszul hangzott, nem tudtam megmondani miért nem szeretem. Talán mert az a hét közepe. De mára ez megváltozott. Mert azon a napon már nem hallottam többet a hangod. Pedig ha tudnád, hogy hiányzik... a nap minden percében, mindig és folyton, leírhatatlanul. Mondták írjak Neked levelet. Talán segít. Hiszen itt hagytál rengeteg kérdéssel a fejemben. Tudod az emberek azt gondolják van idejük. Én is azt hittem. Elképzelni sem tudom mi lesz velem nélküled. Te voltál az, akit a legunalmasabb történeteim is érdekeltek, aki mindig jót akart és azt hiszem nagyon különleges a kapcsolatunk. Volt mindig egy fura gondolat a fejemben. Szerintem nem mondtam soha, mert féltem, hogy kinevetsz. Már nem tudom, kitől, vagy hol hallottam, de sosem felejtem. Képzeld el, hogy egyszer lehibernálnak. És azt mondják, hogy kell valaki, aki megnyom egy gombot. Ezen múlik az életed. Nem mindegy mikor. Egy bizonyos év, egy bizonyos hónap, nap, óra, perc, másodperckor... Ki lenne az az ember, akire rá mernéd tiszta szívből, őszintén bízni az életed? Ki az akiről tudod, hogy nem felejti el, és ott lesz. Nekem Te vagy az! Meg persze majd az az ember lesz egyszer a fiam is. Csak ő még kicsi. Elveszítettem azt az embert, aki megnyomná a gombot... Patrik csodálatos. Már tudom, milyen az amikor valakit jobban szeretsz saját magadnál, milyen az amikor valakire nem vagy soha irigy, csak jót akarsz neki és azt, hogy boldog legyen. Örülök, hogy ismerted őt! Bár elég sok mindenről most így le fogsz maradni! Mi lesz ha egyszer jön majd egy fazon aki nem lesz teljesen normális és el akar venni feleségül? És nem leszel ott? Valahogy ez annyira felfoghatatlan! Annyira szeretném tudni, hogy jól vagy és találkozunk egyszer! Csak 30 percet szerettem volna még kérni! Úton voltam! Siettem! Melletted akartam lenni! Fogni a kezed! Miért nem vártál meg??? Ha tudtam volna, hogy az az utolsó beszélgetésünk, akkor biztos más dolgokat mondtam volna! Az életműved itt hagytad! “Bennem és a fiamban élsz tovább! (A poszt szövegének, képének használata, megosztása szigorúan tilos!)

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Egy számomra nagyon nehéz és fájdalmas időszakon megyek most keresztül. Nem tudok és nem is szeretnék róla beszélni. Egy darabig most csak a munkára és a kisfiamra szeretnék koncentrálni. Nem véletlen nem posztolok vagy válaszolok az üzenetekre. Nem találom még a szavakat, meg kell küzdenem magammal és a helyzettel. Kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben.

Akkor még csak találgatni lehetett, hogy nagyon komoly a baj, hogy valaki olyat vesztett el, akit nagyon szeretett. Egy pár nap múlva derült ki, hogy a műsorvezető az édesanyját gyászolja...

Ez is érdekelheti

Mónika kísérti Anikót

Visszakisebbíttetné a melleit Nádai Anikó: Az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy megcsináltassam

Turbékol a sztárnégyes: Nádai Anikóék randizgatnak, Weisz Fanniék fülig szerelmesek!

Anikó az elmúlt hónapokban a munkába temetkezett, azóta sem beszélt senkinek arról, hogy valójában mi is történt. Most azonban megtörte a csendet, a nlc.hu-nak volt hajlandó egy pár mondatot mondani a történtekről, illetve arról, hogy mi is történt valójában:

Pár hónapja veszítettem el azt az ember, aki a legfontosabb számomra. Sok minden átértékelődött bennem, hogy édesanyám már nincs velem. Még nehezen tudok erről beszélni, de az biztos, hogy az emberek hajlamosak túlhajszolni magukat, és addig nem veszik komolyan a jeleket amíg nincs igazán nagy baj. Utólag már hiába okos az ember. Ezért is fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors