Kormos Anett: Lilu vetkőzése egy f*szság!

Az én testem, az én döntéseim – vallja Lilu, aki anyaszült meztelenül látható az ELLE magazin feminizmus tematikája köré épült, áprilisi számában.
Az én testem, az én döntéseim – vallja Lilu, aki anyaszült meztelenül látható az ELLE magazin feminizmus tematikája köré épült, áprilisi számában.

A kép mellett idézett szavaiból kiderül, hogy az RTL Klub műsorvezetőjének határozott véleménye van a szabadságról, a nőiességről és az önkifejezésről:

„Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Senkinek ne kelljen elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelnie. Ma már én is jól ismerem, és jóban is vagyok a testemmel” – fejti ki Lilu, akinek legintimebb testtájait csupán egy szövegcsík takarja.

© © ELLE / Bors-repró

A női egyenjogúság nevében készült fotó felboszantotta a Dumaszínházból ismert Kormos Anettet, aki D. Tóth Kriszta blogján tette közzé véleményét:

„Kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. (...) Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte. Vagy, hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek ró­lam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” – reagált felháborodva Lilu pucérkodására Anett, akit külföldön értünk utol:

– Minden szavát vállalom az írásomnak, és a témával kapcsolatos gondolataimat már mind papírra vetettem – szögezte le a humorista.

És mit mond minderről a pőrén objektív elé álló Lilu?

– Az ELLE magazinban mindent elmondtam a témával kapcsolatban, Kormos Anett véleményére pedig nem szeretnék reagálni – közölte.