Jegelik a TV2-nél Vajna Timi barátnőjét

Serfőző Krisztina távozása mellett a másik újonc, Szabó Dóri is kikerült egy időre a műsorból. Úgy tudjuk, még csiszolni kell rajta, ezért április közepéig Demcsák Zsuzsa egyedül képviseli a női szakaszt.
Serfőző Krisztina távozása mellett a másik újonc, Szabó Dóri is kikerült egy időre a műsorból. Úgy tudjuk, még csiszolni kell rajta, ezért április közepéig Demcsák Zsuzsa egyedül képviseli a női szakaszt.

Ha­talmas médiafelhajtás közepette csak pár hete mutatták be a TV2 Mokka új stúdióját és új műsorvezetőit. A csatorna minden eddiginél jobb szórakozást ígért, ám a műsor – leszámítva egy-két önjelölt botránykeltő ven­déget – egyelőre csak a színfalak mögött igazán iz­galmas. Szombaton kiderült, Serfőző Krisztina egyheti munka után távozik a műsorból. Ám egy ideje váltótársát, Szabó Dórát sem láthattuk viszont a reggeli műsorban, információink szerint elégedetlenek voltak a teljesítményével, így pár hétre parkolópályára tették.

Szabó Dóri két hete nincs a Mokkában, és úgy tudjuk, egy ideig nem is lesz © TV2

Szabó Dóri nem ismeretlen a TV2 nézői számára, 2011-ben a Miss World Hungary versenyen indult és lett harmadik helyezett, azaz második udvarhölgy, az elmúlt hónapokban pedig színésznőként is megmutathatta magát a JóbanRosszban című sorozatban.

Dóri egyébként Vajna Tímea egyik legjobb barátnője, és Serfőző Krisztinához hasonlóan ő is átesett már a tűzkeresztségen. Pech, vagy szerencse, éppen azon a héten, amikor Hujber Ferenc hétfőn, majd kedden is nagyot ment a Mokka vendégeként a „jézusos, balesetes, kisfiús” sztorijaival. – Dóri azóta sem volt képernyőn, Demcsák Zsuzsa már második hete folyamatosan dolgozik. A volt szépségkirálynőre egy ideig még nem lehet számítani. Akad csiszolni való rajta, április közepéig Demcsák lesz.

Serfőző állítja: önként megy

Serfőző azonban soha többet – mondta a TV2 hírigazgatóságához közeli forrásunk. Serfőző Krisztinát és a TV2 sajtóosztályát pénteken mi is kerestük távozásával kapcsolatban. Elérni nem sikerült senkit, ám szombaton már máshol láttuk viszont információnkat, miszerint a csatorna megvált Serfőzőtől. Igaz, máshogy is olvashattuk, a műsorvezető a ripost.hu-nak azt mondta: önként távozott.

Dóri már az első napokban megkapta vendégként Hujber Ferit, aki még Pachmannon is kifogott

– Nagy kalandnak fogtam fel a Mokkát. Nyitott voltam, alázatos és kíváncsi. De ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, nem érzem magam otthonosan, és ezt a műsorkészítők is így látták. Számos beszélgetés előzte meg a döntést, és végül barátságban váltunk el egymástól – mondta a műsorvezető az erősen közleményszagú nyilatkozatában.

Csak győzze Demcsák!

Serfőző távozásával és Szabó Dóri pihentetésével Istenes László és Pachmann Péter mellett ismét Demcsák Zsuzsa maradt az egyetlen nő. Zsuzsa két hete minden nap bent van hajnalban a TV2 stúdiójában, már amikor nem áll fel, és távozik egy-egy beszélgetés erejéig. Néhány hete társával Istenes Lászlóval került vitába, majd viharzott ki, pénteken pedig a Tankcsapdával folytatott beszélgetés alól kapott felmentést, hogy volt szeretőjével, Lukács Lászlóval ne kelljen találkoznia.

Demcsák és Istenes lassan összeszoknak