Curtis megnevezte a példaképét - erre senki nem számított!

Nem túlzás, ha azt mondjuk, a 2020-as Sztárban Sztár ügyeletes bohóca Széki Attila, azaz Curtis, aki Csonka Banditól Nicki Minaj-ig mindent bevállalt már, s a zsűri és a közönség is értékelte a szórakoztatást, azonban mégis egy nem elviccelt produkciója volt eddig a legmaradandóbb, ahol Horváth Charlie bőrébe kellett bújnia. Az előadás annyira jól sikerült, hogy a rapper maximális pontszámot kapott, s Bereczki Zoli még azt is hozzátette: simán ő lenne a győztes, ha most lett volna a döntő.

Charlie a példaképem, és nyilván az ember mégjobban odafigyel és erején felül teljesít egy ilyen produkciónál, ahol kifejezetten fontos neki az adott előadó - kezdte a Borsnak a rapper, akit abszolút nem a győzelem, inkább az önzetlenség motivál.

Én nem vagyok énekes, nincs ezen mit szépíteni. Nincs mit fejleszteni, mert nincs hangom, ellenben humorom, életkedvem igen, és a szórakoztatás iránti vágyam maximális. Szeretném, ha az emberek - főleg ebben a mostani helyzetben - amikor odakapcsolnak a műsorra, jól éreznék magukat, egy kicsit félretennék a gondokat és szórakoznának
- vallotta be Curtis.

A rappert a Bors arról is kérdezte, hogy van most, hogy nemrég kiderült, jó ideje nem él együtt a feleségével, Krisztivel, s már egy új, győri kosaras lányt is láttak az oldalán, de szűkszavúan csak annyit mondott: Jól van, és jól érzi magát a bőrében.