Celeb

Szörnyű családi titokkal kell megküzdenie a Jóban Rosszban sztárjának

Bors

Létrehozva: 2016.06.03.

Harminc évig azt hitte, ő Seres Dániel, így érte el szakmai sikereit, gyermeke is a Seres nevet viseli, pedig a színész valójában Suhajda. De hogyan lehetséges ez?

Seres Dani élete fenekestül felfordult, amikor kiderült számára, hogy az a férfi, akit édesapjának hitt, nem az édesapja, a volt felesége ellene fordult, a nevelőapja pedig kitagadta. Ezek közül egy is elég lenne a teljes összeomláshoz, még egy férfi számára is. A színész azonban úgy tűnik, már megszokta a kialakult helyzetet, nemrég nevét is Seresről Suhajdára változtatta.

A szörnyű családi titokra még három évvel ezelőtt derült fény – írta a Best Magazin –, amikor Dani és akkori felesége első közös babáját várta a család. A színész tanácsokat szeretett volna kérni édesapjától, hogyan készüljön a kicsi fogadására, hogyan bánjon várandós asszonyával. Az apa azonban nem segített, sőt kijelentette, a gyerek addig nem az ő unokája, amíg meg nem születik. Dani zokon vette mindezt, de gondolta, majd megváltozik, ha megjön a gyerek. A pici születése után egy héttel Dani, a felesége és a színész anyukája ültek a nappaliban, a férfi puffogott, hogy néha úgy érzi, mintha az apja nem is lenne az apja.

Ekkor édesanyja levette a szemüvegét, előre dölt és azt mondta: „Mert nem is az”. Kínos hallgatás következett, sokk, és akkor meg sem beszélték, hogy tulajdonképpen mire is gondolt az újdonsült nagyi. Dani csak később volt képes erről újra beszélni – ekkor mesélték el neki, hogy akit 30 évig az apjának hitt, az a férfi valóban nem az.

A mama azt mondta, egy ideje a vér szerinti apa is tud arról, hogy van egy fia, és ha akarja, találkozhatnak is.

– A két férfi, azaz a genetikai és a nevelőapám Jánoshalmán együtt voltak katonák. Amikor a vér szerinti apám és anyukám egymásba szerettek, anyu már jegyben járt a nevelőapámmal. Kiderült, hogy bármelyiküktől foganhattam volna, és amikor édesanyám megtudta, hogy gyereket vár, mindkettőjüket felkereste. A vér szerinti apám látta anyám kezén a jegygyűrűt, és azt mondta, nyilván a vőlegényétől terhes. Sok boldogságot kívánt neki. A nevelőapám, anyu vőlegénye viszont úgy reagált a terhesség hírére, hogy megkérte a kezét. Huszonévesek voltak akkor, édesanyám évtizedekig elnyomta magában a gondolatait, aztán sok-sok év múlva úgy döntött, a születésnapján felkeresi a vér szerinti apámat, és megkereste. Amikor egy cukrászdában találkoztak, és ránézett, az ő számára is egyértelművé vált: tőle fogantam – mondta a lapnak a színész, aki csak hetekkel azután tudott találkozni az apukájával, hogy meghallotta a hírt. Fel kellett dolgoznia az eseményeket.

– Azt láttam: jövök szembe saját magammal – fogalmazott az első találkozásról Dani, aki aztán vér szerinti apukájával is felvette a kapcsolatot. Ám itt van még egy csavar a történetben: a nevelőapának nem mondták el, hogy Dani felkereste a vér szerintit. Mikor sor került a vallomásra, akkor is csak 1-2 hetes ismeretséget vallott be, de kiderült, a nevelőapa tud mindent, méghozzá a színész feleségétől. Dani szerint az asszony ezt azzal indokolta (aki egyébként addigra már elköltözött otthonról), hogy az ő legszebb babázós hónapjait tették tönkre a történtek. Sőt, Danival a testvére és a nevelőapja sem áll szóba azóta, mert úgy érzik, elárulta őket a színész.

Dani ezért döntött úgy, hogy bár 30 évig Seres Dánielként tekintett saját magára is, végül inkább megváltoztatja a nevét Suhajdára.  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158694_auto_resized.jpg
origo.hu

Igazi titkát csak felülről árulja el ez az apró szicíliai falu

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714072526
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163039_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Donáth Anna: „Büszkén vállalom, hogy az Orbán-kormánnyal szembeni jogállamisági eljárások egyik kezdeményezője a Momentum"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163262_auto_resized.png
metropol.hu

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714072526
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett egy utasokkal teli villamos a Krisztina körúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ez elfogadhatatlan" – balhé a TV2 stúdiójában, majdnem hazaküldték a műsor sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja