vallomás

„Nem lennék ma az, aki vagyok, ha nincs ez a konfliktus” – Mohamed Fatima hálásnak érzi magát a Fekete Vonattal történtek után

Niki

Létrehozva: 2024.06.13.

Módosítva: 2024.06.13.

A Fekete Vonat egykori énekesnőjének a napokban jelent meg a legújabb dala, a Jön a Mohamed című sláger, amiben egy teljesen új oldaláról ismerheti meg a közönség. Mohamed Fatima lapunknak elárulta, milyen érzésekkel tekint vissza a tavalyi nagykoncert körül kialakult konfliktusra, és hogyan tudta újjáépíteni önmagát.

Mohamed Fatima hosszú évekig volt a Fekete Vonat énekesnője, ám 10 évvel ezelőtt a feloszlás mellett döntöttek. Tavaly januárban azonban újra összeálltak egy nagyszabású koncert erejéig, az együttes 25. évfordulójára, a koncert után sajnos hatalmas konfliktus alakult ki a tagok között, de mindez mára a múlt Mohamed Fatima számára, hiszen azóta szólókarrierjét építi, és jobban érzi magát, mint valaha. Az énekesnő lapunknak mesélt arról, hogy érzi magát, és hogyan tekint vissza erre az időszakra.

20221023_sztarban sztarl_8089_MK_MP Mohamed Fatima
Sorra születnek az új Mohamed Fatima dalok a Fekete Vonat-botrány óta (Fotó: Máté Krisztián)

Fatima úgy érzi, végre úgy láthatják őt a rajongói, ahogy mindig is szerette volna, és végre igazán önmaga lehet:

Számomra a zene a gyógyszer, és folyamatosan dolgozom magamon. Egy olyan részemet mutattam meg az új dalomban, a Jön a Mohamedben, amit eddig nem, és szerettem volna ezt kiírni magamból. De úgy érzem, hogy gyerekkorom óta van egy üzenetem, hogy nem számít, ki honnan származik, mert csak ember és ember van, és én ezt igyekszem közvetíteni a zenémen keresztül. Úgy érzem, hogy most tudok először kiteljesedni úgy, hogy a saját zenémet, a saját szövegemet írom, és végre eljött a pillanat, hogy tényleg megismerhet a közönség 26 év után.

Mohamed Fatima hálás a nehézségekért is

Az énekesnő bevallotta, számára nagyon pozitív végkimenetele lett a Fekete Vonat egykori tagjai között kialakult botránynak, hiszen sokat tanult ebből az időszakból is:

A lecke mindig ott kell, legyen az ember életében, mert anélkül nem tudunk fejlődni. Az elmúlt időszakot is abszolút így éltem meg, és azt mondom, hogy örülök, hogy ez megtörtént és így történt meg, ahogy. Nem lennék ma az, aki vagyok, ha nincs ez a konfliktus, erősebb lettem és hálás vagyok ezért. Minden ember életében van olyan pillanat, amikor azt gondolja, hogy kudarc volt az egész, amit csinált. Ha nem lett volna az egész, szerintem nem jutottam volna el ide, és én ezt nem is konfliktusként éltem meg, mert amíg ez ment kívül, addig én írtam a dalokat, és akkor született meg öt dalom is.

20221021_Mohamed_Fatima_056
Fatima úgy érzi, végre megtalálta önmagát (Fotó: Markovics Gábor)

Voltak olyan hibák, amik betudhatók a vérmérsékletemnek is az édesapám oldaláról, amikor nagyon hirtelen reagáltam, ahelyett, hogy elszámoltam volna tízig vagy százig is akár, de minden okkal történik. Ennek így kellett lennie, ezért nem tekintek már a múltba, inkább a jelenben igyekszem megtalálni a pillanatot

tette még hozzá.

Fatima számára az önismeret és a fejlődés van jelenleg főszerepben, és nagyon jó úton halad:

Nagyon jól vagyok most, sokat vagyok a természetben, sokat edzek, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. A zene mellett ez is nagyon sokat segít. Úgy gondolom, hogy nagyon sokat tanultam magamról és a belsőmről is.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek