Párkeresés

A Házasság első látásra Gerije most a dúsgazdag Paulinát nézte ki magának

Niki

Létrehozva: 2024.06.22.

Úgy tűnik, Bogi egykori férje mégsem találta meg az igazit a Nagy Ő Edinájának személyében, ezért Geri továbbra is keresgél. Most egy másik sztárt nézett ki magának a Házasság első látásra szereplője. Paulina nem csak ismert, de dúsgazdag és nagyon csinos is, így nem csoda, hogy a fiatalember szemet vetett rá.

A Házasság első látásra egyik legkedveltebb férje Geri volt, számos nő próbálja most becserkészni. Eddig úgy tűnt, talán a korábban Jákob Zoli kegyeiért versengő Edinában talált társra, ám a Tények Pluszban most elárulta, ez nincs így. Sokan azt feltételezték, hogy műsorbeli feleségével, Bogival jöttek újra össze, hiszen elég sok időt töltenek együtt, de ez sem igaz, bár ez nem volt teljesen alaptalan, hiszen nagyon jóban vannak. Úgy látszik, Geri a rajongó hölgyek helyett egy másik celebre vetette ki a hálóját, aki minden szempontból igen előnyös választás.

Házasság első látásra Geri
Újabb nő tűnt fel a láthatáron a Házasság első látásra sztárjánál Fotó: TV2

A TV2 sztárjainak magánélete a műsor óta izgalomban tartja a nézőket, amiből számos pletyka alakult ki. Geri most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

– Az elmúlt hónapokban több nővel voltam már, mondjuk én nem tudtam róla – kezdte viccesen Geri.

Ez most egy ilyen időszak, de egyébként én nagyon szeretem, meg élvezem ezt az időszakot is. Bogival elmentünk újra szerencsét próbálni, mármint nem a házassággal, de sajnos nem jártunk sikerrel. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, de azóta azt mondogatják, hogy Bogi terhes, bár én nem tudok róla, szóval ha mégis, akkor nem tőlem van a gyerek. Én jókat mosolygok ezeken, de Edinával is csak barátságban vagyunk, ennyi a történet, csak túlgondolták

 – árulta el.

A Házasság első látásra sztárja közel került Paulinához

A csinos üzletasszony egy olyan szalont vezet édesanyjával, ahol a vendégeiket vakargatással és cirógatással lazítják el. Geri többször is járt már itt, sőt azt is bevallotta, nem bánja, ha Paulina kényezteti.

– Paulina egy csinos nő, meg hát a cirógatást azt mindig élvezem. Úgyhogy én teljesen jól állok ehhez – mondta sejtelmes mosollyal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek