Aggodalom

Édesanyjáért dolgozik Molnár Anikó: „Érte bármire képes vagyok”

Mona

Létrehozva: 2024.06.16.

Módosítva: 2024.06.16.

Ha valamit is megbánt valaha az életében, azt, hogy nem tudta azt a fogadalmát betartani, hogy édesanyját nyugdíjas éve megkezdésétől anyagilag is támogatni tudja. Molnár Anikó nem csak saját maga miatt, hanem anyukájáért is csinálja OnlyFans-oldalát. És ha kell, ezért mindenre képes.

Azt már mindenki tudja, hogy Molnár Anikó közel másfél évvel ezelőtt indította el OnlyFans oldalát. Tavaly februárban egy addig számára ismeretlen útra lépett, ám azt ő maga sem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra mint egy üstökös, úgy robban be a vállalkozása

Molnár Anikó
Molnár Anikó OnlyFans-oldalának keresetéből anyukájának biztosít nyugodt nyugdíjas éveket (Fotó: Nagy Krisztián és Bacsa Péter)

Molnár Anikó magáért és anyukájáért is dolgozik

A szőke médiaszemélyiség erotikus tartalmaival azonnal az élre tört, és ez azóta sem változott. Világszinten az egy százalékban van, ami valljuk be, nem semmi teljesítmény. Nem csinált titkot abból, hogy azóta – még ha sokan azt is gondolják, több tízmillió forint lapul a bankszámláján, pedig nem így van – egy stabil anyagi hátteret sikerült biztosítani magának. De számára sokkal fontosabb, hogy az édesanyjának is.

Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. 

Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell. Ha ne adj Isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent. Ezért pedig bármire képes vagyok – kezdte a Borsnak Anikó.

Molnár Anikó
Sokan azt hiszik, tízmilliók lapulnak a bankszámláján (Fotó: Polyák Attila)

Édesanyjának szeretne egy normális, nyugodt életet biztosítani

A szőke médiaszemélyiségnek 18 évesen volt egy fogadalma, amit nem sikerült megvalósítania. De mára ez is megváltozott.

Azt szerettem volna, mire anyu nyugdíjba megy, ott tartsak egzisztenciálisan, hogy ne kelljen többé dolgoznia. 

– Tudjam állni a költségeit, a rezsijét, és mindent, ami egy jó minőségű élethez szükséges. Pontosan emlékszem arra a napra, amikor nyugdíjba vonult, és dolgoznia kellett tovább, és nem álltam úgy anyagilag, hogy támogathassam őt. Nagyon rosszul éreztem magam ettől. Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFans-ba, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem. Most kiegyensúlyozottabban élek, több mindent megtehetek, de nem vagyok milliomos. Tévhitben élnek az emberek. 

Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia. 

Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. A egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni – jelentette ki Anikó.

Molnár Anikó
A szőkeségre nagyon büszke az anyukája (Fotó: Nagy Krisztián és Bacsa Péter)

Egyre inkább aggódik a szülőjéért

A vállalkozó és anyukája kapcsolata mindig nagyon jó volt. És ez azóta sem változott.

Nem zavarja, hogy mit csinálok. De nem is érdekli, és nem is ez a fő téma kettőnk között. Elvan a saját kis világában. 

Arra nevelt, soha ne foglalkozzak senkivel. 

– Ha beavatnám, akkor sem lenne ellene kifogása. Azt mondta mindig, egy életünk van, azt élni és élvezni kell. Tegyem én is ezt. Sokszor mondja, hogy „nekem van egy szép, gazdag, híres lányom, büszke rám”. Ha lenne gyerekem, én ugyanígy neveltem volna. Semmi más nem fontos, csak legyen boldog, az én anyukám is így van ezzel – mondta Anikó, aki beismeri, egyre inkább aggódik anyukájáért, hiszen már bőven elmúlt 70 éves. 

Izgulok az időskori dolgok miatt. 

Van bennem egyfajta félelem, de mellette vagyok, és próbálok mindent száz százalékosan csinálni, hogy neki jó legyen. És ha ezt mindenáron, akkor úgy fogom megtenni! – fűzte hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek